Το πανηγύρι του Αϊ Γιάννη Λαμπαδάρη στα Φωκάτα ήταν πραγματικά… φωτιά! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 10:17

Το πανηγύρι του Αϊ Γιάννη Λαμπαδάρη στα Φωκάτα ήταν πραγματικά… φωτιά! (photos + video)

Ήταν ένα πανηγύρι πραγματικά... φωτιά! Τα Φωκάτα τίμησαν την εορτή του Αϊ Γιάννη του Λαμπαδάρη με ένα γλέντι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Το φαγητό και τα ποτά διανεμήθηκαν δωρεάν καθώς ήταν προσφορά των κατοίκων του χωριού, οι χοροί έδιναν και έπαιρναν, ενώ στο κλου της βραδιάς ήταν το κάψιμο του κούτσουνα που στην περίπτωσή μας παρίστανε την... Άνγκελα Μέρκελ με παντελόνι που της είχε δώσει ο Σαρκοζί! Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής – Χριστίνα Ζησιμάτου

Και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, τόσο στην ψυχή της εκδήλωσης, τον Νίκο Φωκά, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί αυτό το πανηγύρι με επιτυχία και να γλεντήσει ο κόσμος. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, συνοδευόμενος από την γυναίκα του και τα παιδιά του. Πριν ξεκινήσουν οι χοροί, στην εκκλησία του Αι Γιάννη, έγινε η λατανία της εικόνας και η αρτοκλασία.

 6236997

«Ο Σύλλογός μας οργάνωσε αυτή την γιορτή του Αι Γιάννη του Λαμπαδάρη. Είχαμε τον διπλάσιο κόσμο από πέρσι και παρ' όλο που δεν κάναμε ανακοινώσεις ο κόσμος ήρθε εδώ και το γιορτάζει. Αυτό που κάναμε προέρχεται από το απλό κόσμο. Ο απλός κόσμος έδωσε τον εθελοντισμό του και από το υστέρημά του έδωσε ο,τι είχε για να γίνει αυτό το πανηγύρι. Τα πάντα ήταν δωρεάν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τα παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου που βοήθησαν και σερβίρουν όλοι, το χορευτικό μας που μέσα σε τέσσερις μήνες είδατε τι αποτελέσματα έχει, τους αθλητές μας και φυσικά το χωριό μας» ήταν τα λόγια του προέδρου του συλλόγου Νίκου Φωκά, ο οποίος έτρεχε ασταμάτητα για να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Εν συνεχεία μας ανέφερε και μία σημαντική κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει «Θα καταθέσουμε αίτηση στο Νοσοκομείο για να κάνουμε τράπεζα αίματος έτσι ώστε το χορευτικό μας, η ομάδα μας και το χωριό μας να έχει διαθέσιμο αίμα οποτεδήποτε χρειαστεί. Αν ξεπεράσουμε κάποιο όριο θα μπορέσουμε να δώσουμε και στον υπόλοιπο Κεφαλλονίτικο λαό».

https://www.youtube.com/watch?v=HuLQPJrys-E

{phocagallery view=category|categoryid=106}




00 inkefalonia general ad 300X250