Πρόγραμμα ημερίδας «Η Οικονομική Κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 14:18

Πρόγραμμα ημερίδας «Η Οικονομική Κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία»

«Πρόγραμμα Διημέρου της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν. στην Κεφαλονιά στις 22 & 23 Ιουνίου 2012 » Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς, την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κεφαλονιάς «Η ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει σημαντική Ημερίδα με θέμα: «Η Οικονομική Κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού (Μεταξάτα Κεφαλονιάς).

Θα προηγηθεί συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης, κου Σωτήριου Κουρή (ώρα 09:30) και στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αργοστολίου με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κο Παρίση Αλέξανδρο και τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Δημόσιας Υγείας Δήμου Κεφαλονιάς, κο Κεκάτο Ευάγγελο (ώρα 10:30) την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος κος Χαροκόπος Αντώνιος ενώ το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κεφαλονιάς «Η ΕΛΠΙΔΑ», η Πρόεδρος, κα Φαμπιάτου Μαρία-Στέλλα.


Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αργοστολίου.
Στις Συναντήσεις και την Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθούν θα παραστεί ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κος Ιωάννης Βαρδακαστάνης ενώ θα συμμετάσχει στην Ημερίδα ως κεντρικός ομιλητής.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο με την παρουσία του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κεφαλονιάς «Η ΕΛΠΙΔΑ» με σκοπό να συζητηθεί η πορεία του αναπηρικού κινήματος στην Κεφαλονιά.

Για οιαδήποτε πληροφορία-ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στο κιν: 6936577966




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250