Μικέλης Μαφρέδας: “ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα – Το «ύποπτο» πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη”

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 13:51

Μικέλης Μαφρέδας: “ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα – Το «ύποπτο» πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη”

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ο λαός θα πρέπει μαζικά να πει ΟΧΙ στα μέτρα που προτείνει η οικονομική «χούντα» των Βρυξελών. Οι έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να φοβηθούν γιατί η προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση είναι να μην μειωθούν οι συντάξεις τους.


Τα ιδιωτικά ΜΜΕ, πρωτοστατούν σε μία καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ, γιατί ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες τους τα δις που χρωστούν στο δημόσιο.

Τα στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων που έφεραν την χώρα στην εξαθλίωση, αντί να έχουν τιμωρηθεί ,κάποιοι από αυτούς ακόμα και με την εσχάτη των ποινών, κουνούν το χέρι τους. Μιλούν για τις σειρές στα ΑΤΜ, ενώ ξεχνούν τις σειρές που προκάλεσαν αυτοί στις διανομές τροφίμων στα συσσίτια, στα νοσοκομεία, τις λιποθυμίες παιδιών στα σχολεία ή ακόμα και τις αυτοκτονίες πολιτών.

Η χώρα μας, τους τελευταίους μήνες απέκτησε τον νέο Πάγκαλο, αυτός είναι ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης. Γνήσιος εκπρόσωπος της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας, προσπαθεί να εθίσει τον λαό σε υποτέλεια και ενδοτισμό, νωχέλεια και υποταγή. Ενοχλείται αν κατηγορήσουμε την Γερμανία, ντροπιάζοντας τους πολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κρήτης, που πολέμησαν τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους Γερμανοτσολιάδες.

Δημοσιογράφος της πλάκας, έχοντας ως μεγαλύτερη επιτυχία την συνέντευξη που πήρε από τον νεωκόρο της εκκλησίας του Αγίου Νικόλα στην παλιά Αβάνα της Κούβας.

Δεν ξεχνώ ακόμη, ότι κατά την διάρκεια των Αμερικανονατοικών βομβαρδισμών στο Βελιγράδι, ενώ έβλεπε τα διαμελισμένα κορμιά των παιδιών στους δρόμους, κόμπαζε υπέρ της Νατοϊκής επέμβασης και του Αλβανικού Εθνικισμού. Στο πρόσωπό του οι «τοκογλύφοι» των Βρυξελών βρήκαν ξαφνικά έναν άξιο εκπρόσωπο.

Μην τον πιστεύετε, είναι ο,τι πιο επικίνδυνο και αποκρουστικό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να απομονωθεί αυτός και οι περίεργοι που τον ακολουθούν στην ομάδα του.

Οι έλληνες πολίτες έχουν μνήμη και κρίση.

ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών.
ΟΧΙ στους πρόθυμους και στους εξαγοράσιμους.
ΟΧΙ στην δικτατορία των ιδιωτικών ΜΜΕ.
ΟΧΙ στον Κοινωνικό Κανιβαλισμό.
ΟΧΙ στους νέους Γερμανοτσολιάδες.

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών

097b4ba7a37bb08c75f1dd1e4fbdc247 XL




00 inkefalonia general ad 300X250