Γεράσιμος Διαμαντάτος:«Δυστυχώς στον κόσμο δεν αρέσει η αλήθεια»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:15

Γεράσιμος Διαμαντάτος:«Δυστυχώς στον κόσμο δεν αρέσει η αλήθεια»

Την άποψή του σχετικά με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών μας εξέθεσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ κ. Γεράσιμος Διαμαντάτος. Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή Ο κ. Διαμαντάτος ήταν ξεκάθαρος σε όλες τις ερωτήσεις που του θέσαμε τις οποίες και απάντησε ως εξής: - Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κεφαλονιά και στην Ελλάδα «Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα το έλεγα ότι πρώτο κόμμα θα βγει η Νέα Δημοκρατία και στην Κεφαλονιά η έδρα θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δει ότι το ρεύμα ήταν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Είχα ενημέρωση ότι πρώτο κόμμα θα βγει η Νέα Δημοκρατία, είχα βρει και το ποσοστό».

- Για το που πήγαν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου

«Ήταν ξεκάθαρο ότι οι ψήφοι μας στις 6 Μαΐου πήγαν στη Χρυσή Αυγή. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου τους ψήφους του ΛΑΟΣ τους πήρε η Νέα Δημοκρατία. Οι 230 ψήφοι που χάσαμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία πήγαν στην Νέα Δημοκρατία».

- Για το τι έφταιξε και έμεινε το κόμμα του εκτός βουλής

«Δυστυχώς στον κόσμο δεν του αρέσει η αλήθεια. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κυρίου Καμμένου είναι αντιγραφή από το ΛΑΟΣ. Όλα τα δελτία Τύπου που έχουμε βγάλει στο παρελθόν αναλύουν το πρόγραμμα που ο κύριος Σαμαράς ονόμασε Ζάππειο. Έχει μάθει ο ελληνικό λαός να μην ακούει τις αλήθειες. Έχει μάθει δυστυχώς να ακούει τα ψέματα. Εμείς είμαστε συγκεκριμένοι σε κάποια θέματα, όπως είναι το θέμα των Λαθρομεταναστών. Εμείς λέμε να φύγουν οι λαθρομετανάστες. Δεν μιλάμε για τους μετανάστες, μιλάμε για τους λαθρομετανάστες. Όποιος είναι νόμιμος να κάτσει. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Οι παράνομοι είναι εις βάρος μας και καθημερινά βγάζουν χρήματα προς τα έξω για τις πατρίδες τους».

- Για το αν θα καταφέρει να ανακάμψει το κόμμα του ο ΛΑΟΣ

«Αν συνεχίσουν όπως μέχρι σήμερα ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει να ανακάμψει. Με αυτά που θα συμβούν από σήμερα στους επόμενους 15 μήνες, ο κόσμος θα καταλάβει πόσο δίκιο είχε ο ΛΑΟΣ που φώναζε για κάποια πράγματα. Ο Καρατζαφέρης δεν έκανε λάθος. Δεν μπορούσε να πάει με τον Σαμαρά, γιατί του έκλεψε δύο εν ενεργεία βουλευτές. Καλά έκανε ο πρόεδρος και δεν συνεργάστηκε με την ΝΔ και εγώ είμαι μαζί του και θα παραμείνω μαζί του».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ