ΔΗΜ.ΑΡ: «ToΠΑΣΟΚ-αλλά και η Ν.Δ.-άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 21:19

ΔΗΜ.ΑΡ: «ToΠΑΣΟΚ-αλλά και η Ν.Δ.-άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ακόμα, λοιπόν, και αν πολλά από όσα υπόσχονται προεκλογικά είναι σωστά, πώς μπορεί να τους εμπιστευθεί ο ψηφοφόρος ότι θα τα κάνουν πράξη μετά τις εκλογές;Υπάρχει, συνεπώς, έλλειμμα αξιοπιστίας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ,από την άλλη, εξακολουθεί, να μην εμπνέει βεβαιότητα ότι με τις επιλογές του δεν θα οδηγήσει την χώρα στην «κόλαση της δραχμής»! Κατά την άποψή μας ταλαντεύεται κα ι εξακολουθεί να διακατέχεται από την γοητευτική αλλά και τυχοδιωκτική παρόρμηση της «μιας ζαριάς»!
Υπάρχει, συνεπώς, έλλειμμα αξιοπιστίας!

Ο Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ. εγγυώνται ότι αυτά που ισχυρίζονται προεκλογικά θα εφαρμοστούν μετεκλογικά, αν ο λαός τους δώσει την δυνατότητα!
Δεν είναι τυχαίο που οι δημόσιες εμφανίσεις του Φώτη Κουβέλη εμπνέουν σεβασμό στην μεγάλη πλειονότητα του ακροατήριου!

Ο σεβασμός πηγάζει από την αναγνώριση της ακεραιότητας του χαρακτήρα-Εδώ, δεν υπάρχουν «κρυφές σκέψεις», εξαπάτηση, διάσταση λόγων και έργων!
Άλλωστε η μέχρι σήμερα πορεία του κόμματος αποδεικνύει αξιοσημείωτη σταθερότητα αρχών και θέσεων .

Η ΔΗΜ.ΑΡ ισχυρίζεται ότι οι προτάσεις της είναι συνάμα ρεαλιστικές και προοδευτικές,πιστεύει αυτά που ισχυρίζεται και θα κάνει πράξη αυτά π ου πιστεύει.
Επιθυμούμε, αυτή η γενική αναγνώριση να μετουσιωθεί σε ψήφο υπέρ της ΔΗΜ.ΑΡ ,προκειμένου να αποκτήσει την απαραίτητη δύναμη ώστε να μην έχουμε καταστροφικές εξελίξεις και να γίνει το καλύτερο δυνατόν για τους πολίτες αυτού του τόπου!

Καλούμε τους πολίτες να μην πέσουν στην παγίδα του διπολισμού! Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα , δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας και, κατά συνέπεια, έχει σημασία η ΔΗΜ.ΑΡ να ενισχυθεί, να αναδειχθεί σε τρίτο πόλο, να πάρει την «τρίτη εντολή», να εγγυηθεί μια «ασφαλή αλλαγή πορείας»!
Στην Κεφαλονιά, τέλος, καλούμε τους φίλους και ψηφοφόρους μας στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση να μας εμπιστευθούν ξανά την ψήφο τους και με αυτό τον τρόπο να ανεβάσουμε όλοι μαζί το πανελλήνιο εκλογικό ποσοστό της ΔΗΜ.ΑΡ στο επίπεδο που της αξίζει!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250