H προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή το Δ. Ρέππα (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 03:12

H προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή το Δ. Ρέππα (VIDEO)

Ρεπορτάζ : Χρήστος Λαμπράκης

Παρουσία στελεχών, μελών και φίλων του τοπικού ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «ΦΩΚΑΣ» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό Δημήτρη Ρέππα.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο κ. Άγγελος Μπενετάτος, εκπροσωπώντας τη Νομαρχική Επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους εξέφρασε την άποψη ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου τα αποτελέσματα για το κόμμα θα είναι καλύτερα από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
Παράλληλα, καταδίκασε την αποστολή ανώνυμων e-mail που όπως δήλωσε σκοπό είχαν να δημιουργήσουν προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας τα ως πολιτική προβοκάτσια.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η υποψήφια Βουλευτής κα Καλλιόπη Αραβαντινού – Λιανού η οποία υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε μεγαλύτερο βάρος ευθυνών από αυτό που του αναλογούσε και το πλήρωσε με τα πολύ χαμηλά ποσοστά της 7ης Μαϊου. Η κα Αραβαντικού – Λιανού υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία προς την ομαλότητα.

Στην κρισιμότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης σταθερής Κυβέρνησης αλλά και στηλιτεύοντας τη στάση των πολιτικών δυνάμεων που θέτουν ως κυρίαρχο το κομματικό όφελος και όχι το καλό της πατρίδας.

Στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Ρέππας υποστήριξε ότι αν επιτρέπονταν σε κάθε πολίτη μια φορά στη ζωή του να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, πρέπει να το κάνει τώρα.
Ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στην αποδιάρθρωση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και δήλωσε ότι ο πλούτος δεν συνεισέφερε στην προσπάθεια για την εθνική ανασυγκρότηση, όπως είπε.

Ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι εξουσία στη δημόσια ζωή δεν έχει μόνο η κυβέρνηση και προς επίρρωση της άποψης του έφερε ως αρνητικό παράδειγμα άσκησης εξουσίας αυτούς που κλείνουν τα λιμάνια, που καίνε το κέντρο, που επιτίθενται εναντίων δημόσιων προσώπων δημιουργώντας κακή εικόνα για τη χώρα.
Στη συνέχεια της παρέμβασης του ο κ. Ρέππας αναφέρθηκε στην επομένη της 17ης Ιουνίου υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να είναι μια κυβέρνηση συνεννόησης και εθνικής συνευθύνης.

Τέλος, κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για διφορούμενη στάση στο θέμα της καταγγελίας του μνημονίου και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε πρόβλημα στις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνική του βάση.

Δείτε το VIDEO της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ

https://www.youtube.com/watch?v=8SUDK79jcww




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ