Η Κούλα Ζαμπέλη επικρίνει την Τουριστική Επιτροπή για την είσοδο των επισήμων στο Zuiderdam

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 14:07

Η Κούλα Ζαμπέλη επικρίνει την Τουριστική Επιτροπή για την είσοδο των επισήμων στο Zuiderdam

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, επιθυμώ να αναφέρω ένα γεγονός που συνέβηκε  σήμερα το πρωί κατά την άφιξη του Zuiderdam στο λιμάνι Αργοστολίου.


Προ διημέρου μας ενημέρωσε ο κύριος Κροκός ότι η αντιπροσωπεία επισήμων επιθυμούν να επισκεφτούν το κρουαζιερόπλοιο ως πρώτη άφιξη του έτους, για τα «γνωστά»  καλωσόρισματα.  

Όπως ενημερώσαμε τον κύριο Κροκό, για να γίνει δεκτή η αίτησή τους, χρειαζόμουν ΑΜΕΣΑ τα ονόματα των επισήμων επισκεπτών καθώς  και τους αριθμούς ταυτοτήτων τους, ειδάλλως δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πλοίο, είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό.

Η τουριστική επιτροπή, δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας, οι «υπεύθυνοι τουρισμού» θεωρήσαν  ότι είναι αρχή του τόπου και μπορούν  να εισβάλλουν στο κρουαζιερόπλοιο, παρακάμπτοντας  τον πράκτορα και τις  γνωστές διαδικασίες.

Τη συγκεκριμένη λίστα που έπρεπε να στείλουν σε εμάς, την έστειλαν στο Λιμεναρχείο το οποίο όμως δεν έχει καμιά αρμοδιότητα επί του θέματος, με απώτερο σκοπό να μας αγνοήσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έγιναν δεκτοί στο πλοίο και ενώ οι «υπεύθυνοι» δεν είχαν πράξει σωστά, μας επιτεθήκαν φραστικά και μας κατηγόρησαν για ανοργάνωση.

Ελπίζω να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον για αποφυγή  παρόμοιων περιστατικών και παρεξηγήσεων στο άμεσο μέλλον.

Κούλα Ζαμπέλη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250