Η Κεφαλονιά αγκαλιάζει τη «Γνώση – Πανόραμα»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 12:35

Η Κεφαλονιά αγκαλιάζει τη «Γνώση – Πανόραμα»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου,το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξήχθη η Εκδήλωση, αφιερωμένη στον Εθελοντισμό, του Συλλόγου «Γνώση – Πανόραμα



Την οργανωτική ευθύνη της Εκδήλωσης είχαν η κ.Βίρνα Κολαίτη και ο κ.Παναγής Παυλάτος, ενώ στο συντονισμό συνέβαλε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Ξεχωριστές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, όπως η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δρ Σοφία Ζαφειράτου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ.Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Διευθυντής της Σχολής Β.Νοσηλευτών κ.Σπύρος Σακαλής, η Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων κ.Ισμήνη Κρεμμύδα, η εκπρόσωπος του Συλλόγου RSFHellasκ.Χριστιάννα Μιχαλιτσιάνου, η τ.Δημοτική Σύμβουλος κ.Αννα Ζαπάντη και άλλοι Θεσμικοί και ατομικοί παράγοντες της Εθελοντικής Οικογένειας, τίμησαν με την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους την Εκδήλωση.

Εξαιρετική η ιδέα των οργανωτών να παρεμβάλουν μουσικές ενότητες μεταξύ των Ομιλητών, που επιμελήθηκαν επιτυχώς ο Μαέστρος κ.Βασίλης Καλογηράς, ο γνωστός Καλλιτέχνης κ.Επαμεινώνδας Τσιμάς και η προικισμένη νεαρά Καλλιτέχνης δις Ελένη Τζάκη.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, που έθεσε υπό την Τιμητική Αιγίδα της Δημοτικής Αρχής την Εκδήλωση, συγχαίρει εγκαρδίως όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.

Τέλος ,οι Οργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους Συμμετέχοντες, ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη και τους εργαζόμενους στο Θέατρο για την ευγενική φιλοξενία τους και τον κ. Κεκάτο για την επιμέλεια της συντονιστικής φροντίδας.

f.Εθελοντισμός 2F.εθελοντισμός 3




00 inkefalonia general ad 300X250