Ξεκίνησε το Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο ΧΥΤΥ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 13:10

Ξεκίνησε το Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο ΧΥΤΥ

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Α.Ε.Ο.Τ.Α. ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τα ακόλουθα:



1)Μετά από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες το Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο ΧΥΤΥ έχει μπει σε λειτουργία.

Στις 24/03/2015 υπογράφηκε η σύμβαση με την Ανάδοχο Εταιρεία που αφορά τη λειτουργία του Εργοστασίου για τους επόμενους 24 μήνες.

Στη σημερινή εποχή που η διαχείριση των απορριμμάτων είναι δείγμα πολιτισμού ο Δήμος Κεφαλονιάς δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους πολίτες του.

Το μέγεθος της επιτυχίας μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί και ο τελευταίος κακόπιστος αν δει άλλους Δήμους στην Ελλάδα που παρουσιάζουν αδυναμία διαχείρισης απορριμμάτων και εικόνες ντροπής, ενώ κινδυνεύει και η υγεία των πολιτών τους.

2)Προετοιμάζοντας το Νησί μας για την καλοκαιρινή περίοδο με στόχο την παρουσίαση της καλύτερης δυνατής εικόνας για τους επισκέπτες και του κατοίκους μας προχωρήσαμε στην επισκευή και βάψιμο των κάδων ενώ το ειδικό όχημα που πλένει τους κάδους τουλάχιστον μία φορά το μήνα θα τους απολυμαίνει σε όλη τη Κεφαλονιά.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με τη δική σας συνδρομή μπορούμε να κρατήσουμε την Κεφαλονιά το καθαρότερο Νησί!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ                                                       ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250