Η προεκλογική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 14:01

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια των προεκλογικών εκδηλώσεων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς - Ιθάκης, με τους υποψήφιους Βουλευτές Μοσχόπουλο Σπύρο, Φλωράτου Γεωργία (Τζίνα) και Αραβαντινού - Λιανού Καλλιόπη (Πόπη), είχαν συναντήσεις με μέλη, φίλους και ψηφοφόρους μας στο Αργοστόλι, στο Ληξούρι, στην Λειβαθώ, στην Σκάλα και στην Ιθάκη.

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρος Μαργιέλης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Bουλευτή μας Σπύρο Μοσχόπουλο περιόδευσαν στην Ιθάκη.
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 περιόδευσαν στο Αργοστόλι και παραχώρησε ο Σπύρος Μαργιέλης Συνέντευξη Τύπου, στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Ρεγγίνα.

Το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012, οι υποψήφιοι Βουλευτές Σπύρος Μοσχόπουλος και Φλωράτου Τζίνα, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 21ης Μαΐου 2012, της Ενώσεως των Επτανήσων, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Πειραιώς και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, συμμετείχαν στον Εορτασμό των Αγίων Φανέντων, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Στον εορτασμό συμμετείχε με χορευτικό της η Αδελφότητα Πειραιά.

Επίσης παρευρέθηκαν και μίλησαν σε συνεστίαση που οργάνωσαν οι ετεροδημότες μας της Αθήνας και του Πειραιά.

Την τρέχουσα εβδομάδα οι υποψήφιοι βουλευτές μας, θα επισκεφτούν:


• Την Τρίτη 12 Ιουνίου το Ληξούρι,
• Την Τετάρτη 13 Ιουνίου το πρωί την Ιθάκη και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο ξενοδοχείο «ΦΩΚΑΣ» στις 8.00 το βράδυ από τον πρώην Υπουργό Δημήτρη Ρέππα και τους υποψήφιους βουλευτές μας.
• Την Πέμπτη 14 Ιουνίου τον Ελλειό και Πόρο.
• την Παρασκευή 15 Ιουνίου την Σάμη, την Πύλαρο και την Έρισσο.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι:

Ο τόπος χρειάζεται στις 18 Ιουνίου κυβέρνηση.
Χρειάζεται μια κυβέρνηση που να ενώνει το λαό.
Χρειάζεται μια κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευθεί την Δανειακή Σύμβαση κρατώντας την Ελλάδα με ασφάλεια μέσα στο Ευρώ και μέσα στην Ευρώπη, που άρχισε να διαφαίνεται διαμόρφωση ευνοϊκότερων συσχετισμών.
Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα αποκτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της Ελλάδας διεθνώς.
Η ψήφος στις 17 Ιουνίου είναι ισχυρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. εγγυητής της Διακυβέρνησης.
Ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. σημαίνει ισχυρή εντολή για την αναγέννηση και ανασύσταση της Δημοκρατικής Παράταξης και της κεντροαριστεράς.

Ν.Ε.Ε.Α. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς - Ιθάκης