Σύλληψη ζευγαριού για διακίνηση ηρωίνης στο Αργοστόλι (Ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 14:22

Σύλληψη ζευγαριού για διακίνηση ηρωίνης στο Αργοστόλι (Ανανεωμένο)

Άλλη μία επιτυχία για την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, καθώς συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, μέλος κυκλώματος το οποίο διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.Βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ταράτσα της οικίας που διέμενε με την 24χρονη σύζυγο του, ηρωίνη βάρους 175 γραμμαρίων περίπου.

 

Συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή (08-06-2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 42χρονος ημεδαπός καθώς και η 24χρονη ημεδαπή σύζυγός του για κατοχή και αποθήκευση ηρωίνης.

Όπως διαπιστώθηκε από την συγκριτική αξιοποίηση στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, ο 42χρονος ημεδαπός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 42χρονου και της 24χρονης συζύγου του, βρέθηκαν στην ταράτσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες στήριξης κεραιών τηλεοράσεων, δύο αυτοσχέδιοι πλαστικοί σωλήνες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 175 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ
• πέντε κινητά τηλέφωνα
• ένα επιβατικό αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.




00 inkefalonia general ad 300X250