Η φωνή των φοιτητών για τον επόμενο Ποιμενάρχη της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 18:34

Η φωνή των φοιτητών για τον επόμενο Ποιμενάρχη της Κεφαλονιάς

Ένα μικρό λιθαράκι, στον "αγώνα" όλων αυτών των ανθρώπων της Κεφαλονιάς, θα θέλαμε να προσθέσουμε και εμείς με αυτή μας την επιστολή, εκφράζοντας όλους τους φοιτητές που ήρθαν στο νησί αυτό και βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά από τον πατέρα Γεράσιμο Φωκά. Τους φοιτητές που βοήθησε ο ίδιος, που τους στάθηκε σαν πατέρας, που τους έβαλε στην αγκαλιά τόσο την δική του όσο και του Χριστού. Τους φοιτητές που έφερε κοντά στο Θεό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Εμάς, εμάς τους φοιτητές που έβαλε στην προσευχή του και μας προστάτεψε στα πρώτα μας βήματα, που μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει σε όλες μας τις δυσκολίες.

Ο πατέρας Γεράσιμος μας έδωσε τόσο υλικά όσο και πνευματικά αγαθά, τα οποία θα μείνουν για πάντα μέσα στη καρδιά μας.
Ο καθένας απο εμάς θα μπορούσε να γράφει ώρες και σελίδες γι' αυτόν τον άνθρωπο. Όμως, το θεωρούμε περιττό καθώς όλοι γνωρίζουμε το έργο που έχει κάνει και στο νησι της Κεφαλλονιάς αλλα και έξω απο αυτό.

"Αγωνιζόμαστε" και εμείς, λοιπον, με την προσευχή μας, ώστε, ο επόμενος ποιμενάρχης της Κεφαλονιάς να είναι αυτός που πραγματικά το αξίζει. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα σε αυτό το τόπο.
Προσευχόμαστε ελπίζοντας η φωνή μας να ακουστεί.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Μαριλενά Στασινούλα (Τελειόφοιτη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας)

Σπύρος Καφετζής (Τελειόφοιτος του Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας)




00 inkefalonia general ad 300X250