ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο (vid)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 15:17

ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο (vid)

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα στο γραφείο του Δημάρχου, απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΚΟΙΝΣΠΕ ΡΟΤΑ, παρουσία του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Κουρούκλη και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη.


Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ μπορεί να μην υφίσταται πια αλλά οι τότε εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τώρα άνεργοι, απαιτούν και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, τα οποία είναι απολύτως νόμιμα.

Ο Δήμαρχος απάντησε κατηγορηματικά, απαλλάσσοντας τον Δήμο από οποιαδήποτε ευθύνη, ότι «ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση και δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει καμία ευθύνη» «Να ζητήσετε ευθύνες και τα δεδουλευμένα σας στον Συνεταιρισμό και όχι στο Δήμο».

Οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν βιοποριστικό θέμα, έχουν κινηθεί νομικά και έχουν δικαιωθεί, το θέμα όμως που θα βρεθούν τα χρήματα και ποιος θα τους «στηρίξει» ώστε να πληρωθούν επιτελούς για το τόσο σημαντικό και δύσκολο έργο που προσέφεραν.

Μαρία Κουρκουμέλη

https://www.youtube.com/watch?v=9Q3CtJgHdP0

DSC 0683DSC 0685DSC 0689DSC 0694DSC 0695DSC 0697DSC 0698


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250