Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με "Το Ποτάμι"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 10:19

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με "Το Ποτάμι"

Την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του έκανε χθες το βράδυ στο Ξενοδοχείο “Ionian Plaza” στο Αργοστόλι «Το Ποτάμι». Οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς είναι η Βασιλική Μπούρδου Δικηγόρο με ειδίκευση και εμπειρία στο δίκαιο συμβάσεων και πνευματικής ιδιοκτησίας και ο Αντώνης Κοκόσης  (κατάγεται από το Πυργί ), οποίος διδάσκει Βιομηχανική παραγωγή  στο ΕΜΠ.

«Το Ποτάμι αποτελεί μια ασφαλιστική  δικλείδα ανάμεσα  στο παλαιοκομματικό κράτος και στην αβεβαιότητα μιας αλόγιστης σύγκρουσης  με το χθες» τόνισαν και οι δύο υποψήφιοι εξηγώντας τους λόγους με τους οποίους στρατεύτηκαν με τον Σταύρο Θεοδωράκη και το νεοσύστατο κόμμα του.

 Παράλληλα, οι δύο υποψήφιοι τόνισαν πως δεν είναι αντίθετοι σε προτάσεις για συνεργασία, αρκεί να συμφωνήσουν σε συγκεκριμένα σημεία που θεωρούν σημαντικά και ουσιώδη για την χώρα.

«Το Ποτάμι είναι ένα νέο κόμμα που υπόσχεται να φέρει τη λογική, το ήθος και την ευπρέπεια πίσω στην πολιτική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κοκόσης, ενώ η κα Μπούρδου επεσήμανε πως «Η ψήφος μας να είναι δημιουργική, καθώς θέλουμε να αποσκοπεί σε κάποια αλλαγή για τη χώρα και όχι γιατί απλά πρέπει αντιδρούμε σε κάποια πράγματα».

Ακούστε το ηχογραφημένο της παρουσίασης


Audio and voice recording >>

pot 1pot 2pot 3pot 4




00 inkefalonia general ad 300X250