Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 15:04

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ (εικόνες)

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του εν όψει των βουλευτικών εκλογών, έκανε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Mouikis” του Αργοστολίου το ΠΑΣΟΚ. Την παρουσία του ψηφοδελτίου έκανε ο Διονύσης Μαρκάτος, μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά, ο οποίος σύστησε τους τρεις υποψηφίους βουλευτές, τον Σπύρο Σαμούρη, τον Ανδρέα Βλησμά και την Αναϊτ Σεργέεβα-Χρυσάφη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Μαρκάτος στα πρώτα του λόγια κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τόνισε πως: «Ακολουθήσαμε τον δρόμο και την πορεία μας και δεν αφήσαμε την χώρα να γονατίσει. Πλέον έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν από το τέλος της διαδρομής. Η ελπίδα για την χώρα έρχεται μέσα από την διαπραγμάτευση που μπορεί να γίνει. Θέλουμε να λάβουμε την 3η διερευνητική εντολή. Είμαστε σίγουροι πως θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας».

Η Αναϊτ Σεργέεβα-Χρυσάφη δήλωσε πως: «Τώρα είναι η μεγάλη ώρα για να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας. Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα και στην αγορά. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει τον εγγυητή».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Βλησμάς που εκπροσωπεί στο ψηφοδέλτιο και την Ιθάκη, δήλωσε:
«Επιδιώκουμε να πάρουμε την 3η εντολή και να μπούμε σφήνα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να σκεφτεί και να μας κρίνει».

Ο Σπύρος Σαμούρης τόνισε: «Η Ελλάδα κατόρθωσε να φρενάρει την αιμορραγία που είχε από τα μεγάλα ελλείμματα. Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να μην έχει ακουμπήσει την «καυτή πατάτα» και να ήταν και πάλι στο 40%. Με όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει, η Ελλάδα πλέον επιστρέφει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα της ανασυγκρότησης και των μεγάλων αποφάσεων για την λειτουργία του κράτους».

Στην παρουσίαση, πάντως και έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου, έπεσε και το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου. «Ο κ. Παπανδρέου με αυτή του την κίνηση αδικεί τον εαυτό του. Μας λυπεί αυτή η κίνηση του» ήταν τα λόγια του Διονύση Μαρκάτου και κατέληξε λέγοντας: «Οι παλιοί είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν ακόμα και τώρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι».  

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν πολλά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, όπως οι πρώην βουλευτές Σπύρος Μοσχόπουλος και Αλέκος Καλαφάτης, ο πρώην νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Τσιλιμιδός και Μάρκος Κοτσιλίνης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βίκτωρας Ρουχωτάς και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Ζαπάντης και Νίκος Σκλάβος.

Παρακάτω ακούστε σε ηχητικό όλη την παρουσίαση.


Audio and voice recording >>

DSC 0535DSC 0536DSC 0539DSC 0541DSC 0547DSC 0548DSC 0551DSC 0554DSC 0555DSC 0556DSC 0557DSC 0559DSC 0563DSC 0564DSC 0569DSC 0571DSC 0572




00 inkefalonia general ad 300X250