Μετά τις 18 έχει πρόστιμο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 08:43

Μετά τις 18 έχει πρόστιμο!

Το Υπουργείο Μεταφορών υπενθυμίζει ότι, στις 18/1/2015 λήγει η διετής προθεσμία προκειμένου να αντικατασταθούν τα έντυπα των αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας.    Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, όσοι οδηγούν με έντυπο άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο. (Η αντικατάσταση του εντύπου της άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου μπορεί να γίνει, φυσικά , και μετά τις 18-1-2015.)

Οι κάτοχοι ,λοιπόν ,των παραπάνω αδειών οδήγησης οφείλουν, εφόσον επιθυμούν να οδηγούν μοτοποδήλατο μετά τις 18-1-2015, να αντικαταστήσουν το έντυπο της άδειας οδήγησής τους, απευθυνόμενοι στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών του τόπου κατοικίας τους ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

 Κάτοχος άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου, εφόσον κατέχει άδεια οδήγησης των κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α, δεν υποχρεώνεται να προχωρήσει στην παραπάνω αντικατάσταση.Όλα τα διπλώματα αδειών οδήγησης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Μεταφορών, παλαιότερων τύπων, είναι σε ισχύ και δεν χρειάζονται άμεσα αλλαγή.
 



00 inkefalonia general ad 300X250