Κουπόνια αξίας 410 ευρώ σε όσους δικαιούνται το «κοινωνικό μέρισμα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 07:28

Κουπόνια αξίας 410 ευρώ σε όσους δικαιούνται το «κοινωνικό μέρισμα»

Στα 100 εκατ. ευρώ ορίσθηκε τελικά ο προϋπολογισμός της δράσης «Ψηφιακές υπηρεσίες αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες αμιγούς σύγκλισης».(Αφορά και το Ιόνιο) Η δράση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ

Οι δικαιούχοι είναι 289.237 και όλοι δικαιούνται το «κοινωνικό μέρισμα» που μοιράστηκε την περασμένη άνοιξη. Οι πολίτες αυτοί, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κουπόνια αξίας έως 410 ευρώ, με τα οποία θα χρηματοδοτήσουν την απόκτηση:

• ενός H/Y (tablet/notebook/laptop) με κουπόνι αξίας έως 230 ευρώ,

• μιας ευρυζωνικής σύνδεσης αξίας μέχρι 12 ευρώ/ανά μήνα και για διάστημα μέχρι τις 31/12/2015 και τέλος

• υπηρεσιών υποστήριξης-συμβουλευτικής ενημέρωσης για τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών μέχρι 60 ευρώ.

Ο δικαιούχος μπορεί να αναζητήσει τα κουπόνια του μέσω της ιστοσελίδας της δράσης και με χρήση των διαπιστευτηρίων (username/password) του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της δράσης. Ο ίδιος θα μπορεί να τυπώνει τον μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο e-mail ή στο κινητό του. Στη συνέχεια θα μπορεί να επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο της δράσης και να αναζητήσει τους παρόχους ή/και προμηθευτές και να εντοπίζει τις προσφορές «πακέτα» που τον ενδιαφέρουν. Στο κατάστημα ο ωφελούμενος προσέρχεται με το προσωπικό του κουπόνι που θα έχει εκτυπώσει (ή θα το έχει στο κινητό του) και με την αστυνομική του ταυτότητα/διαβατήριο. Ο ωφελούμενος επιλέγει υποχρεωτικά συσκευή και τηλεπικοινωνιακή σύνδεση και προαιρετικά, υποστήριξη ή/και συμβουλευτική ενημέρωση.
 
 



00 inkefalonia general ad 300X250