«Άρωμα» εκλογών στη συνέντευξη της βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 18:32

«Άρωμα» εκλογών στη συνέντευξη της βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου!

Πολλές ειδήσεις δεν έβγαλε η συνέντευξη της βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, εντούτοις είχε έντονο «άρωμα» εκλογών και αποτέλεσε την καλύτερη απόδειξη πως σύντομα μπαίνουμε σε… προεκλογική περίοδο! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο πάνελ, εκτός από την βουλευτή, το παρών έδωσαν ο Μάκης Βασιλάτος και ο Στέλιος Ματαράγκας, οι οποίοι ενδεχομένως και να… φλερτάρουν και με την βουλευτική υποψηφιότητα.

Βεβαίως, υποψήφια όπως άλλωστε ορίζει εξ οφίτσιο θα είναι η νυν βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία όπως άλλωστε έχει δηλώσει θα ήθελε να είναι υποψήφια.

Πεποίθηση, λοιπόν, έτσι όπως εκφράστηκε και από τη βουλευτή, θα οδηγηθούμε σε εκλογές, καθώς δεν θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από τις τρεις ψηφοφορίες που είναι να διεξαχθούν τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι θα οδηγηθούμε σε εκλογές και από εκεί υπάρχουν δύο δρόμοι. Η να συνεχίσουμε τον δρόμο της δικομματικής κυβέρνησης ή να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις αδύναμε ομάδες, επιθυμεί εργασία για όλους και θα προσπαθήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση. Αυτές τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα τις κερδίσει, αλλά θα έχει και αυτοδυναμία» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Θεοπεφτάτου, ενώ όπως μπορείτε να ακούσετε παρακάτω στο ηχογραφημένο που παρατίθεται, αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό «το χρέος αντί να μειωθεί αυξήθηκε, ενώ μειώθηκε το ακαθάριστο εθνικό προϊόν», τον Νίκο Ρωμανό «Η εκδικητικότητα της κυβέρνησης για τις ιδεολογικές του τοποθετήσεις, οδήγησε σε όλο αυτό» , για τους Σύριους πρόσφυγες που κάνουν απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος .

«Πρώτα κοιτάμε προς τα αριστερά - Με τίποτα δεν θα συνεργαστούμε με την ΝΔ»

Η κυρία Θεοπεφτάτου, πάντως παραδέχθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κοιτάξει πρώτα προς τα αριστερά του για ενδεχόμενες συμμαχίες και κυρίως την ΔΗΜΑΡ, ενώ απέκλεισε με κάθε τρόπο συνεργασία με την ΝΔ.

Στις τοποθετήσεις τους ο Μάκης Βασιλάτος και ο Στέλιος Ματαράγκας, αναφέρθηκαν στο success story της Κυβέρνησης που απέτυχε, ενώ ο πρώτος συνέστησε υπομονή στους δημοσιογράφους όσον αφορά τα ονόματα που γράφονται όσον αφορά τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ηχογραφημένη όλη τη συνέντευξη.

 


Online recording software >>

DSC 0530DSC 0533DSC 0534DSC 0535DSC 0536




00 inkefalonia general ad 300X250