Βγήκαν τα φίδια στη Λάσση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 09:06

Βγήκαν τα φίδια στη Λάσση

Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο και την φωτογραφία και κάνει λόγο φίδια που τώρα τελευταία κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στη Λάσση, απόρροια των ακούρευτων χόρτων που υπάρχουν στην περιοχή.

«Αγαπητό InKefalonia, το νησί μας έχει αρχίσει να υποδέχεται τους πρώτους του τουρίστες, ήδη από την αρχή του τρέχοντος μήνα. Οι τουριστικές περιοχές της Κεφαλονιάς σιγά σιγά γεμίζουν με επισκέπτες που παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τη ρέουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, επιλέγουν τον τόπο μας για να παραθερίσουν. Και εμείς πως τους καλωσορίζουμε; Με ακούρευτα χόρτα σε όλη τη Λάσση. Για μια ακόμη φορά, ο Δήμος αμέλησε την καθαριότητα της περιοχής από τα χόρτα, που πλέον έχουν μετατρέψει το δρόμο που οδηγεί στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γερασίμου σε ζούγκλα.

Ο κόσμος δυσκολεύεται να περπατήσει στο δρόμο, φοβούμενος τις εκπλήξεις που μπορεί να του επιφυλάσσουν τα ακούρευτα χόρτα ενώ οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ περιορισμένο οπτικό πεδίο, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να καθαρίσετε την περιοχή κύριοι Αρμόδιοι του Δήμου; Τι ακριβώς περιμένετε;; Να δαγκώσει κάποιος όφις κάποιον ανυποψίαστο περαστικό ή να συμβεί κάποιο τροχαίο και να θρηνούμε ζωές;; Αν δεν το έχετε καταλάβει, η τουριστική σεζόν έχει αρχίσει.

Αντί λοιπόν να φροντίζετε για την καθαριότητα και την ασφαλή διαβίωση των παραθεριστών, θα έλεγα τους αμελείτε προκλητικά... Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω φωτογραφία που τράβηξα ημέρα Κυριακή και ώρα 19:44 λίγα μέτρα πάνω από το εκκλησάκι του Α. Γερασίμου, στην οποία μπορείτε να δείτε σκοτωμένο ένα αρκετά μεγάλο φίδι».


Κ.Ε.




00 inkefalonia general ad 300X250