Υπό κατάληψη το Λύκειο Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 18:59

Υπό κατάληψη το Λύκειο Ληξουρίου

Ύστερα από Γενική Συνέλευση του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου με αφορμή τα προβλήματα που σχετίζονται τόσο με το τρέχον εκπαιδευτικό σύστημα όσο και με τις εγκαταστάσεις τα σχολείο από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου είναι υπό κατάληψη.

Τα αιτήματά μας είναι τα εξής:

  1. Τροποποίηση της Τράπεζας Θεμάτων με σκοπό τη βελτιστοποίηση της και, πιο συγκεκριμένα: α) κοινά θέματα για όλους τους πανελλαδικώς εξεταζόμενους μαθητές, β) έλεγχος θεμάτων ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές μαθησιακές δεξιότητες που αποκτώνται στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος με βάση τη διδαχθείσα ύλη.

  2. Άμεσος διορισμός καθηγητών των μαθημάτων που ελλείπουν και εξετάζονται πανελλαδικώς και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

  3. Δέσμευση των τοπικών φορέων με σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη :α) βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων (τοποθέτηση ειδικών ανεμοπετασμάτων), β) κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων για ενδοσχολικές δραστηριότητες, γ) προσθήκη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων κι εργαστηρίου φυσικών επιστημών.

  4. Κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και, ιδιαιτέρως, αντισεισμικής προστασίας.

    Εκ μέρους του Δεκαπενταμελούς του Γ.Ε.Λ. Ληξουρίου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250