Μαρτυρία σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 07:35

Μαρτυρία σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Πληροφορηθήκαμε ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα εισάγουμε και θα τοποθετήσουμε στην χειρουργική κλινική  Αργοστολίου κρεβάτια σύγχρονης τεχνολογίας , σύμφωνα με ανακοίνωση των μέσων μαζικής δικτύωσης.

    Όποιος τη διαβάζει, χαίρεται και λέει <μπράβο> στους διοικούντες.  Ας απαντήσουν σε κάτι όμως : Πότε θα φτιαχτούν τα μπάνια, οι βρύσες, οι κλιματισμοί, οι ντουζιέρες ,οι  σαπουνοθήκες, η παροχή ζεστού νερού, τα τρίποδα για τους ορούς, τα οποία δεν κυλάνε; Εν τούτοις οι βάσεις…. για τις τηλεοράσεις υπάρχουν, ίσως για να προφυλαχτεί ο άρρωστος σε περίπτωση σεισμού. 

    Πότε θα καταλάβουν ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι ελάχιστοι και δεν προλαβαίνουν, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, να εξυπηρετήσουν τους νοσηλευόμενους.

     Ας κοιτάξουμε λοιπόν τα βασικά. Αυτά δεν μου τα είπαν, τα έζησα με δικό μου άνθρωπο νοσηλευόμενο στο νοσοκομείο:

     Η βρύση του ζεστού νερού δεν δούλευε, ούτε στο νιπτήρα, ούτε στη ντουζιέρα.

      Η ντουζιέρα δεν είχε <τηλέφωνο> για να κάνει κανείς ντους. Για αυτό και εγώ δεν πήγα να ψάξω σε άλλο δωμάτιο όπως έκανε η διπλανή μας, που γέμισε μπουκάλια για να πλύνει τον άνθρωπό της με χλιαρό νερό, αλλά κουβάλησα από το σπίτι μου πεντόκιλα με ζεστό νερό, ξέχασα όμως να πάρω και καμιά κρεμάστρα.

     Πληρώνουμε και έχουμε <το τίποτα>. Γι αυτό και οι διοικήσεις πρέπει να χωρίς χρονοτριβή να κινητοποιηθούν και να κάνουν αυτό που συμφέρει τον απλό πολίτη και όχι τους κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη, οι οποίοι μπορούν να νοσηλευθούν  στα ιδιωτικά νοσοκομεία.  

    Πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι προτού είναι αργά. Τώρα ίσως εσύ δεν έχεις ανάγκη από περίθαλψη, κάποια στιγμή όμως θα την χρειαστείς και ΕΣΥ.

Αναγνώστης

CAM00820CAM00823CAM00824CAM00835CAM00836




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250