Αγώνες στίβου βετεράνων Τρίτσεια 2012 (updated)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 16:09

Αγώνες στίβου βετεράνων Τρίτσεια 2012 (updated)

Αγώνες Στίβου Βετεράνων...(και όχι μόνο)
«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»
Κυριακή 27 Μαΐου 08:00π.μ. – 2:00μ.μ.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Καλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες 30 ετών και άνω να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο δημοτικό θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι έως την Παρασκευή 25/06 και στο τηλ.: 26710-25600.
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού, είτε είναι ερασιτέχνες είτε ανήκουν σε οργανωμένα αθλητικά σωματεία ή γυμνάζονται μόνοι τους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν σ' αυτή τη γιορτή του στίβου και του αθλητισμού.

Καλούμε και τους γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να δουν ζωντανά την αξία της «δια βίου άθλησης».

Σκοπός μας είναι να τιμήσουμε την μνήμη του συμπατριώτη μας Αντώνη Τρίτση αλλά και να ξαναφέρουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου τους αθλητές βετεράνους και τους ρομαντικούς του Στίβου Κεφαλονιάς που συνεχίζουν να γυμνάζονται. Έτσι θα θυμηθούμε μαζί τους τις εικόνες από παλαιότερους αγώνες και θα παρακινήσουμε όσους έχουν διακόψει να ξαναγυμναστούν.

Updated 16.05

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, την Κυριακή 27 Μαΐου το πρωί λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο Αργοστολίου, «Τα Τρίτσεια».
Πρόκειται για αγώνες, όπου λαμβάνουν χώρα όλα σχεδόν τα αγωνίσματα του κλασσικού στίβου και οι οποίοι απευθύνονται σε όλους όσους έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους για τις γυναίκες και το 35ο έτος για τους άνδρες.
Όσοι από εμάς είμαστε ή υπήρξαμε κάποτε αθλητές και θα θέλαμε να νιώσουμε εκ νέου την χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας, της ηθικής και ουσιαστικής επιβράβευσης που προσφέρει ο αθλητισμός, μπορούμε μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου να δηλώσουμε συμμετοχή.
Το μόνο που χρειάζεται είναι φωτοτυπία της ταυτότητάς μας.
Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί μας και απευθύνεται σε όλους μας, που θέλουμε να αισθανθούμε ξανά εκείνη την αγωνία και την ευφορία που προσφέρει η άμιλλα, ο συναγωνισμός, η επίτευξη του στόχου.
Δεν αναζητούνται ρεκόρ, δεν τίθενται αυστηρές προδιαγραφές συμμετοχής και διάκρισης, απλά προσφέρεται μια δυνατότητα σε όλους όσους έχουν τον ζήλο, την ενέργεια και την ψυχή να δοκιμάσουν την τύχη τους.
Είναι εξαιρετικά σπουδαίο, που μια τέτοια διοργάνωση φιλοξενείται στην περιοχή μας. Ως κεφαλλονίτες αλλά και ως άνθρωποι με πνεύμα ανήσυχο, οφείλουμε να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους αγώνες είτε συμμετέχοντας είτε παρακολουθώντας τους.
Επαναλαμβάνω όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το ηλιακό όριο, μπορούν να συμμετάσχουν.
Δηλώσεις γίνονται τις εργάσιμες ώρες στο θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ» στην ΚΕΔΗΚΕ.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΣΤΑ ΑΛΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ....ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Αγώνες Στίβου Βετεράνων…(και όχι μόνο)

«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»

Κυριακή 27 Μαΐου  08:00π.μ. – 2:00μ.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ




00 inkefalonia general ad 300X250