Το πρώτο τοπικό συμβούλιο Δημοτικής ενότητας Πόρου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 07:44

Το πρώτο τοπικό συμβούλιο Δημοτικής ενότητας Πόρου

Το πρώτο τοπικό συμβούλιο Δημοτικής ενότητας Πόρου Δυναμικοί και ορεξάτοι για δουλειά. Χθες βράδυ συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο με τον πρόεδρο κ Γιάννη Πετράτου, λέγοντας, με το καλημέρα σας, θα ασχοληθούμε με την καθαριότητα του Πόρου τόνισε ο κύριος πρόεδρος, στηριζόμενος στην βοήθεια του συμβουλίου, του αντιδημάρχου, αλά και στέλνοντας το μήνυμα προς όλους τους κατοίκους, η αναβάθμιση του χωριού εξαρτάτε από όλους μας.

Όλα τα θέματα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριου αντιδημάρχου Ν. Παπαδάτου, ανέφερε, ο Δήμος θα σταθεί δίπλα σας για τις ανάγκες της περιοχής,

Η υγεία πάνω απ όλα ζήτησαν οι παραβρισκόμενοι που παρακολουθούσαν με προσοχή το συμβούλιου, το θέμα του αγροτικού γιατρού που περιμένουμε 5 μήνες ανέφερε ο Γ. Μέταξας , είναι πλέων αναγκαίο να ασχοληθούν η πάντες για την υγεία.

Τα πλωτά για την μαρίνα του Πόρου,

Να προτείνουμε και κάποιο άτομο από την περιοχής μας στο λιμενικό ταμείο

Γήπεδο Τζανατα

Εγκρίθηκε και ψηφίστηκε το αίτημα , αναβάθμιση διαδικτύου στον Πόρο ''internet '' .

Και άλλα πολλά σημαντικά θέματα που αφορά το χωριό μας

Αναμένοντας να υλοποιηθούν εν μέρος , εμείς τους ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στα νέα τους καθήκοντα , και σαν Σωματείο η συνεργασία μας είναι δεδομένη , όπως κάναμε μέχρι τώρα για μια καλιτερη εικόνα της περιοχής μας προς όφελος όλων μας.

Επ/πρόεδρος .

Γεώργιος Μεταξάς

topiko1topiko 2topiko 3

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250