Ερχεται αύριο η δεύτερη νταλίκα με πατάτες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 11:22

Ερχεται αύριο η δεύτερη νταλίκα με πατάτες

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που έχουν μπει στις λίστες παραγγελιών μας για την δεύτερη νταλίκας με πατάτες από την Ανω Βροντού Σερρών ότι θα ειδοποιηθούν μέσω sms στα κινητά τους από σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι και μετά για την ακριβή ώρα προσέλευσης στο γήπεδο Αργοστολίου να παραλάβουν την παραγγελία τους.  

 
ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι δεν προσέλθουν την συγκεκριμένη ώρα που θα ειδοποιηθούν θα χάνουν την σειρά τους και θα εξυπηρετούνται τελευταίοι μετά το πέρας των παραγγελιών. Ο χώρος παράδοσης της πατάτας είναι μπροστά από την είσοδο του σταδίου Αργοστολίου στον Κούταβο και η παράδοση θα γίνει αύριο Σάββατο 19-5 από τις 7.30 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι.
 
Η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην δεύτερη παραγγελία ήταν πολύ μεγάλη με πάνω από 600 συμμετοχές και η λίστα παραγγελιών έκλεισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμπληρώνοντας και το δεύτερο φορτίο 25 τόνων.
 
 Αυτό είναι το δεύτερο φορτίο μας και θα προσέλθουν για παραλαβή μόνο όσοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά η με μήνυμα στο κινητό τους.
 
Ένα μέρος από το φορτίο 200 κιλά η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς το δωρίζει στο φιλόπτωχο ταμείο Αργοστολίου.
 
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας που στήριξαν αυτό το κίνημα που μόλις ξεκίνησε στο νησί μας και τους ανώνυμους συμπολίτες μας που αγόρασαν μεγάλη ποσότητα πατάτας για να την προσφέρουν στο φιλόπτωχο ταμείο Κεφαλονιάς.
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ