Καταγγελία: Τι ήταν πιο επείγον κ. Δήμαρχε από μια ανθρώπινη ζωή; Από μια ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Γι’ αυτό χαίρομαι που δεν είμαι ανάμεσα στο «λαό που επέλεξε...»"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 12:47

Καταγγελία:  Τι ήταν πιο επείγον κ. Δήμαρχε από μια ανθρώπινη ζωή; Από μια ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Γι’ αυτό χαίρομαι που δεν είμαι ανάμεσα στο «λαό που επέλεξε...»"

Καταγγελία κατοίκου Ληξουρίου "Γιατί χαίρομαι που δεν είμαι ανάμεσα στο «λαό που επέλεξε...»" ...κατά πως φώναζαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Δημάρχου τη Δευτέρα 26/5/2014.                 Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, από το Μάιο του 2014 έχουμε παρακαλέσει το Δήμο σας για μια ράμπα στην παραλία περιοχής "καλάμια" Ληξουρίου, εάν γνωρίζετε την περιοχή, από όπου επρόκειτο να κατεβαίνει στη θάλασσα, άτομο με σοβαρά κινητικά προβλήματα, κάτοικος της περιοχής και πολύ κοντινός συγγενής μου, ο οποίος χρειάζεται ΑΜΕΣΑ κινησιοθεραπεία στη θάλασσα.  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.  Δεν μπορείτε να φανταστείτε κ. Δήμαρχε πόσες φορές έχει κινδυνεύσει να μας πέσει στην προσπάθεια να τον κατεβάσουμε στην παραλία 4 και 5 άτομα. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.                 Στις 6/7/2014 εγώ με 2 άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος κατασκευάσαμε μια ξύλινη σκάλα, παράνομα, και με δικά μας έξοδα, στην ανωτέρω παραλία μήπως μετριαστεί κάπως το πρόβλημα.

Σήμερα 9/7/2014 μετά από καταγγελία στο Λιμεναρχείο του Ληξουρίου (γιατί από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου ενημερώθηκα), εργάτες του Δήμου άρχισαν να γκρεμίζουν τη σκάλα. Πάνω στην ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ άρχισα να τηλεφωνώ στις αρχές του τόπου μου....

                Δεν ήθελα κ. Δήμαρχε να λύσετε το πρόβλημα γιατί ίσως να μην μπορείτε. Ούτε ο κ. Καλιτσουνάκης μπορούσε να το λύσει, αλλά κάθισε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και με άκουσε και τον ευχαριστώ γι' αυτό.

Όταν όμως σας πήρα τηλέφωνο και ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ τη γραμματέα σας να σας μιλήσω έστω για ένα λεπτό λέγοντας "ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ" , εσείς σηκώσατε το ακουστικό γιατί είσαστε απασχολημένος; και μου είπατε επί λέξη "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ" και πριν προλάβω να σας πω καλημέρα κλείσατε το τηλέφωνο.

                Τι ήταν πιο επείγον κ. Δήμαρχε από μια ανθρώπινη ζωή; Από μια ανθρώπινη αξιοπρέπεια;

                Γι' αυτό σήμερα χαίρομαι που δεν είμαι ανάμεσα στο "ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ".

Σας ευχαριστώ.......

                                                                                Έλλη Μουρελάτου (κάτοικος Ληξουρίου)

                                                                            υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Κεφαλονιάς

                                                                                     πρώην Δημοτική υπάλληλος




00 inkefalonia general ad 300X250