Αιχμές του ΣΤΕΠ για την καθυστέρηση κατεδάφισης κτιρίων στο μετασεισμικό Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 09:34

Αιχμές του ΣΤΕΠ για την καθυστέρηση κατεδάφισης κτιρίων στο μετασεισμικό Ληξούρι

Σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του Συνδέσμου μας για την διαδικασία έκδοσης Αδειών Επισκευής από την ΥΑΣ και μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Διευθύντρια ΥΑΣ κα. Μαρία Κλεάνθη γνωρίζουμε στους συναδέλφους που εκκρεμεί η έκδοση αδείας επισκευών από την ΥΑΣ ότι μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με την ΥΑΣ για την συμπλήρωση του φακέλλου.

Η αρτιότητα του φακέλλου τόσο από επιστημονικής πλευράς όσο και από τα τυπικά δικαιολογητικά είναι απαραίτητη για την έκδοση της Αδείας.

Έχουμε λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την υποστήριξη των πληγέντων συναδέλφων ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η επίμονη διαδικασία. Επίσης οι συνεργαζόμενοι πολιτικοί μηχανικοί είναι ευπρόσδεκτοι στις Υπηρεσίες ΥΑΣ για συνεργασία και ολοκλήρωση / έγκριση του φακέλλου.

Σε ότι αφορά την κατεδάφιση των κατεδαφιστέων 4 κτιρίων που αμαυρώνουν την εικόνα της Παλικής πληροφορηθήκαμε από την ΥΑΣ ότι έχουν εκδοθεί τα πρωτόκολλα κατεδάφισης και είναι αρμοδιότητα του Δήμου να τα κατεδαφίσει και έχουν λάβει και τις σχετικές πιστώσεις.

Η άσχημη εικόνα των πληγέντων και μπαταρισμένων κτιρίων θα μπορούσε να είχε εξαλειφθεί.

Δια τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής,

Γεράσιμος Στρίντζης Κωνσταντίνος Λαζαράτος
Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250