Το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ευχαριστεί!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 13:48

Το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ευχαριστεί!

Ο Σύλλογος των καθηγητών, οι μαθητικές κοινότητες και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου ευχαριστούν θερμά τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών – Κολέγιο Ψυχικού) για την προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής στο σχολείο μας.

Το εκπαιδευτικό υλικό που με τόση φροντίδα απεστάλη στο Γυμνάσιό μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εφαρμογής του πνεύματος και των αξιών των ιδρυτών του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Ε.Ε.Ι.), που δεν είναι βέβαια μόνο η παροχή γνώσης στους μαθητές αλλά και η σφυριλάτηση του ήθους τους, ώστε με αλτρουισμό και εγρήγορση να συμβάλουν ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Η ευγενής πρωτοβουλία των μαθητικών κοινοτήτων του ιδρύματος και η ακούραστη και συνεχής στήριξη του κ. Διονυσίου Τσελέντη, Συνδιευθυντή και Διευθυντή Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών καθώς και τονυ κ. Απόστολου Αθανασόπουλου, Συντονιστή των Σχολικών Μονάδων και Διευθυντή Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού, επιστεγάζει τη μακρόχρονη σχέση συνεργασίας με το σχολείο μας και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τις δυσκολίες, αφού ουσιαστικά είμαστε υποχρεωμένοι λόγω των σεισμών να ξαναφτιάξουμε το σχολείο μας από την αρχή – σε ιδιαίτερα άσχημη οικονομική συγκυρία.

Η προσφερόμενη υλικοτεχνική υποδομή – αξίας χιλιάδων 6.187,00 ευρώ – καλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών μας.

Ιδιαίτερα όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, μέλος του Δ. Σ. του Ε.Ε.Ι. για το συνεχές και ουσιαστικό ενδιαφέρον του προς το σχολείο μας και τον τόπο του.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Νικόλαος ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250