Πάει για δεύτερη νταλίκα το Κίνημα της Πατάτας

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Μαΐου 2012 12:35

Πάει για δεύτερη νταλίκα το Κίνημα της Πατάτας

Επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου στο νησί μας ήταν πολύ μεγάλο σχετικά με το κίνημα της πατάτας και πολύς κόσμος έμεινε εκτός λίστας παραγγελιών (ίσως λόγω καθυστερημένης πληροφόρησης) ξανανοίγουμε την λίστα έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να παραγγείλουν όσοι δεν πρόλαβαν, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 12-5-2012.

Οι παραγγελίες την ημέρα που έκλεισαν , πλησίασαν τους 40 τόνους, γεγονός που κάνει βέβαιη την κάλυψη δεύτερης νταλίκας 25 τόνων. Η παραλαβή δεύτερου φορτίου θα γίνει λίγες μέρες μετά, μόλις συμπληρωθεί η δεύτερη παραγγελία. Όσων η παραγγελία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί ολόκληρη στην πρώτη παραλαβή, θα εκτελεστεί, κατά προτεραιότητα στη δεύτερη.

Παρακαλούνται όλοι να δώσουν έγκαιρα τις παραγγελίες, γιατί θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης. Θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί, σύντομα, παραγγελία για τρίτο φορτίο.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί τέτοιο εγχείρημα, ζητάμε την κατανόηση όλων, τη συμμετοχή και τη συμβολή στην αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Είμαστε συμμέτοχοι σε μια διαδικασία, που θα οδηγήσει σε καλύτερη αντιμετώπιση των οικογενειακών δυσκολιών και όχι απλοί καταναλωτές. Ζητάμε εθελοντές, για να βοηθήσουν στην παραλαβή και διανομή του φορτίου.

Η τιμή της πατάτας, από 37 λεπτά το κιλό που είχαμε αναγγείλει στην αρχή, θα αγοραστεί, τελικά, με 35 λεπτά το κιλό.

Όσοι λοιπόν θέλουν να συμμετάσχουν στις παραγγελίες μπορούν να καλούν τα τηλέφωνα 2671362655 από τις 9-1 το πρωί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και 2671025848 από τις 9 -11 το βράδυ.

Επίσης όσοι διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους στέλνοντας e-mail στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα εξής στοιχεία Ονοματεπώνυμο - Πατρώνυμο-Κινητό τηλέφωνο-Ποσότητα σε κιλά της πατάτας και τέλος μπορούν να δηλώσουν όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές στην ομάδα δράσης μας προσφέροντας από το χρόνο τους για την υλοποίηση των δράσεων του κινήματός μας αφού μας αφήσουν και το e-mail τους.

Οι πρώτοι 25 τόνοι θα διατεθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 12-5-2012 ημέρα Σάββατο στο χώρο μπροστά από τα ΤΕΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ στην είσοδο του σταδίου και οι ώρες που θα προσέλθουν οι δημότες θα τους ανακοινωθούν ξεχωριστά μέσω sms στα κινητά που μας άφησαν.

Η πρώτη παρτίδα θα διατεθεί στους ιδιώτες κατά προτεραιότητα σ αυτούς που έχουν μικρές παραγγελίες και στην συνέχεια θα διατεθούν στους εστιάτορες ένα μικρό μέρος της παραγγελίας τους το δε υπόλοιπο θα το παραλάβουν με την δεύτερη παρτίδα σε αρκετά σύντομο χρόνο.

'Όσοι εστιάτορες επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με το κινητό 6945906637 για να παραλάβουν δείγμα της πατάτας που θα τους διατεθεί ώστε να έχουν προσωπική εκτίμηση της καταλληλότητας του προϊόντος.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ