Μήνυμα Σπύρου Κουνάδη για τις εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012 23:38

Μήνυμα Σπύρου Κουνάδη για τις εκλογές

Αγαπητοί συμπατριώτες Η προεκλογική περίοδος κλείνει σε λίγες ώρες από τώρα και όλοι μαζί θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες, όχι απλά για να ψηφίσουμε, αλλά κυρίως για να αποφασίσουμε.

Να αποφασίσουμε, αφενός για τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην πατρίδα μας και αφετέρου για τον άνθρωπο που αύριο θα εκπροσωπήσει τα νησιά μας στο Κοινοβούλιο.

Με άξονα, λοιπόν, τα παραπάνω, σε αυτή την τελευταία μας προεκλογική επικοινωνία, σας καλώ να μετατρέψετε αυτό που υπάρχει ως «βοή» στα νησιά μας σχετικά με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, σε πλειοψηφικό ρεύμα στην κάλπη, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να δώσει μία ηχηρή απάντηση σε όλους όσους πιστεύουν ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί είναι «παιδιά κατώτερου Θεού», που έχουν ανάγκη κάθε φορά από «εισαγόμενους σωτήρες».

Η Κυριακή πρέπει να είναι μία ημέρα που θα νικήσει, όχι μόνο η Ν.Δ. αλλά πρωτίστως η αξιοπρέπεια του καθενός μας, απέναντι σε λογικές και υποψηφιότητες που μας προσβάλλουν βάναυσα.

Τα μηνύματα που έχω από όλα τα μήκη και τα πλάτη των νησιών μας είναι η καθολική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Παρόλα αυτά, σας καλώ όλους να δώσετε την στήριξή σας και τον ατομικό αγώνα του ο καθένας μέχρι την Κυριακή, αφού οι «μηχανισμοί», οι «εταιρείες» και τα «συστήματα», αγωνίζονται μανιωδώς να μας επιβληθούν.

Η νίκη είναι δική μας.

Η κοινωνία δεν νικιέται.

Η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα γιορτάσουν την Κυριακή το βράδυ την μεγάλη ανατροπή.

Σας ευχαριστώ όλους κι έναν-έναν ξεχωριστά για τον όμορφο και τίμιο αγώνα που δώσαμε

Φιλικά

Σπύρος Κουνάδης




00 inkefalonia general ad 300X250