Ο καιρός στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 09:21

Ο καιρός στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες

Από το Faraklata Weather

Με ανάλογες ευχάριστες καιρικές συνθήκες θα κυλήσουν και οι επόμενες ημέρες στο νησί μας.
Στην προηγούμενη ενημέρωση μας είχαμε αναφέρει ότι από την Πέμπτη και μετά θα μας αποσχολούσαν και κάποιες αραιές νεφώσεις και πράγματι όπως φαίνεται και στην εικόνα που πήραμε πρίν από λίγο από τον μετεωρολογικό δορυφόρο αυτές έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους(Δορυφ.εικόνα).

Την Παρασκευή αλλά και το Σ/Κ αυτές κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές αλλά και πάλι τα διαστήματα της ηλιοφάνειας θα είναι μεγαλύτερα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή πτώση και θα κυμανθεί γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο ενώ με βάση τις καταγραφές του Μ/Σ Φαρακλάτων οι υψηλότερες τιμές των προηγούμενων τριών ημερών ήταν οι ακόλουθες:

ΔΕΥΤΕΡΑ-20,7c
ΤΡΙΤΗ- 20,9c
ΤΕΤΑΡΤΗ- 20,3c

Τα υψηλά ποσοστά υγρασίας θα μας απασχολήσουν και πάλι όπου στις πιο παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι πιο αυξημένα ενώ από πλευράς ανέμων αυτοί θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με την ένταση τους γύρω στα 2-4 μποφόρ.

Τέλος δίνοντας και μία πρόβλεψη για τον καιρό της 25 Μαρτίου με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται κάτι να αλλάζει ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς η θέση του χαμηλού συστήματος ωστέ να δώσουμε μία ακριβή εικόνα(χαμηλό σύστημα).


Τις επόμενες ημέρες και με βάση τα νεότερα δεδομένα θα σας ενημερώσουμε και πάλι.

weather1

weather2




00 inkefalonia general ad 300X250