Παραθαλάσσιο Λύκειο Ληξουρίου : Έτοιμο χάρη και στους στρατιώτες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 07:41

Παραθαλάσσιο Λύκειο Ληξουρίου : Έτοιμο χάρη και στους στρατιώτες!

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και οι αίθουσες Isobox που θα στεγάσουν το Λύκειο Ληξουρίου για τους επόμενους μήνες, είναι επιτέλους στημένες και έτοιμες. Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα σε Δήμαρχο-Διευθυντή και Ταξίαρχο, ο στρατός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για μεταφορά θρανίων-καθισμάτων-εδρών και γραφείων. Δεκαεπτά συνολικά ένστολοι, με ένα STEYER και μια «καναδέζα» έπρεπε να μεταφέρουν ένα ολόκληρο σχολείο από το παλιό κτίριο, στην νέα του θέση. Οι τρεις αξιωματικοί που ήταν επικεφαλής, ξάφνιασαν ευχάριστα όχι τόσο για την προθυμία να βοηθήσουν (αυτή είναι δεδομένη πια για όλους όσους έχουν χρειαστεί τη βοήθεια των στρατιωτών) , όσο για την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις φάσεις της μετακόμισης: Κουβάλησαν θρανία, καρέκλες ,γραφεία και έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν καμιά διαταγή! Οι υπαξιωματικοί και οι στρατιώτες δεν χρειάστηκαν καν προτροπή για να κάνουν ότι χρειάζεται, ειδικά όταν το παράδειγμα έδιναν οι επικεφαλής.

Μεγάλη βοήθεια είχαμε και από τον Δημήτρη Διονυσάτο (Διονυσάτος μπετόν) , ο οποίος , παρότι ήταν αργία και το εργοτάξιο της εταιρείας του κλειστό, βρήκε τρόπο να μας διαθέσει ένα φορτηγό για τη μεταφορά των πραγμάτων. Χάρη και σε αυτό έγινε δυνατή η ολοκλήρωση της μετακόμισης μέσα σε τρεισήμισι περίπου ώρες.


Στο ενδιάμεσο, οι άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν καθαρίσει από τις λάσπες την «αυλή» του νέου χώρου με τις μάνικες, ενώ ο Δήμαρχος βρέθηκε στο χώρο για να δηλώσει για μια ακόμα φορά ότι είναι δίπλα μας σε ότι παραπάνω χρειαστούμε για να λειτουργήσει κανονικά το σχολείο.


Χρειάστηκε επιμονή από τη μεριά μας, για να πάρουμε τα ονόματα των ένστολων που τόσο άμεσα και αποτελεσματικά έκαναν τη μεταφορά, τα οποία και παραθέτουμε γιατί οι «στολές» έχουν όνομα και αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε:
Βαθμός Ονοματεπώνυμο Μονάδα


Ταξίαρχος ΑΡΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΣΔΥΣ/ΔΕΜ
Ταγματάρχης ΦΑΡΑΣΤΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 725 ΤΜΧ
Ανθυπολοχαγός ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΕΤΤΗΑ
Αρχιλοχίας ΥΦΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 305 ΣΠΤΧ
Αρχιλοχίας ΛΑΤΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΤΤΗΑ
Αρχιλοχίας ΛΑΜΠΑΟΥΝΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΕΤΤΗΑ
Αρχιλοχίας ΤΕΡΖΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΕΤΤΗΑ
ΕΠΟΠ Λοχίας ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 651ΑΒΥΠ
ΕΠΟΠ Λοχίας ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΤΧ
ΕΠΟΠ Δεκανέας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 401 ΓΣΝΑ
Στρατιώτης ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΤΤΗΑ
Στρατιώτης ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΤΤΗΑ
Στρατιώτης ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΤΤΗΑ
Στρατιώτης ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΤΤΗΑ
Στρατιώτης ΦΡΑΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΤΤΗΑ
Στρατιώτης ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Λόχος Στρατηγείου ΑΣΔΥΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ληξουρίου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250