Πάτρα : 30.000 καρναβαλιστές στη «νυχτερινή ποδαράτη»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 11:22

Πάτρα : 30.000 καρναβαλιστές στη «νυχτερινή ποδαράτη»

Αψήφησαν την βροχή και ξεχύθηκαν στους δρόμους οι Πατρινοί καρναβαλιστές που για ακόμα μια φορά απέδειξαν "η μέρα, η νύχτα το κρύο και η ζέστη δεν έχει σημασία, καμιά"!

Η νυχτερινή παρέλαση πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνιστές τους χιλιάδες καρναβαλιστές - μέλη πληρωμάτων που κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της Αχαικής πρωτεύουσας, στέλνοντας και φέτος μήνυμα κεφιού - δημιουργίας - φαντασίας και ευρηματικότητας.

! (pics)"> Πάτρα: Oλοκληρώθηκε η νυχτερινή ποραδάτη - 30.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους! (pics)Πάτρα: Oλοκληρώθηκε η νυχτερινή ποραδάτη - 30.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους! (pics)

Με καρναβαλική διάθεση και χαμόγελα γέμισε το κέντρο και οι συνοικίες της Πάτρας, κόντρα στη γκρίζα καθημερινότητα που βιώνουν οι Πατρινοί και όλοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια.

Ο θεσμός του καρναβαλιού φαίνεται ότι αντιστέκεται στην απαισιοδοξία των καιρών και φέτος προσέλκυσε αρκετούς επισκέπτες από όλη τη χώρα που συμμετείχαν στο γιορτινό κλίμα της πόλης.

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης αλλά και τα καφέ ασφυκτιούν από καρναβαλιστές κάθε ηλικίας που προετοιμάζονται για την κορύφωση του θεσμού απόψε και αύριο.

(pics)"> Πάτρα: Oλοκληρώθηκε η νυχτερινή ποραδάτη - 30.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους! (pics) Πάτρα: Oλοκληρώθηκε η νυχτερινή ποραδάτη - 30.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους! (pics)

Στην κορυφή των παρελάσεων όπως πάντα τα σατιρικά και καλλιτεχνικά πληρώματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις δίνοντας το έναυσμα της γιορτής.

patrasevents.gr




00 inkefalonia general ad 300X250