Το KKE για τις περιοδείες των υποψηφίων του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 10:06

Το KKE για τις περιοδείες των υποψηφίων του

Περιοδείες και συσκέψεις, με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούν οι υποψήφιοι και στελέχη του ΚΚΕ. Στις συζητήσεις τους με το λαό σε χωριά, συνοικίες, τόπους δουλειάς και σχολές, δόθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν οι θέσεις του κόμματος και το τι κρίνεται σε αυτές τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αγγελική Τσώλου, Γιάννης Κουρούκλης και Κατερίνα Γρηγοροπούλου κάλεσαν τα εργατικά, φτωχά λαϊκά στρώματα που μέχρι τώρα ακολουθούσαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και που θα είναι οι ρυθμιστές των εξελίξεων στις 7 του Μάη, να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Ιθάκη η Αγγελική Τσώλου τόνισε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι αν ο λαός θα είναι ετοιμοπόλεμος να αντεπιτεθεί, ή αν θα είναι ξεγελασμένος από αυταπάτες και ύστερα από λίγο θα αισθάνεται για άλλη μια φορά ηττημένος και προδομένος.

Ο Γιάννης Κουρούκλης στα Βλαχάτα Λειβαθούς ανέφερε στους συγκεντρωμένους κατοίκους ότι αν θέλουν να ξανανιώσουν την ελπίδα, αν θέλουν να μην αισθάνονται προδομένοι, αν θέλουν να μην αισθάνονται ότι τους χρησιμοποίησαν την ψήφο, τότε με ασφάλεια μπορούν να ρίξουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Ξέρουν ότι το ΚΚΕ δε λέει άλλα τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη. Άλλα πριν την κάλπη κι άλλα μετά την κάλπη.

Η Κατερίνα Γρηγοροπούλου περιόδευσε στους Σουλάρους και ξεκαθάρισε πως οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ένα πράγμα μπορεί να εγγυηθεί το ΚΚΕ 100%: Μαζί με αυτούς που αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην αναγέννηση ενός κινήματος, το οποίο δε θα περιορίζεται σε έναν αγώνα χαρακωμάτων. Θα είναι ένα κίνημα που θα αποκρούσει τα νέα μέτρα, που θα τραβάει μπροστά, πετώντας όλα τα εμπόδια και διεκδικώντας αυτό που ανήκει στο λαό, που πρέπει να ανήκει, τη δική του εξουσία.




00 inkefalonia general ad 300X250