Ληξούρι: Συγκίνηση, χαρά, και πολύ τραγούδι στην εκδήλωση του «ΥΠΕΡΙΩΝ» (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 09:18

Ληξούρι: Συγκίνηση, χαρά, και πολύ τραγούδι στην εκδήλωση του «ΥΠΕΡΙΩΝ» (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Του Μάκη Μοσχόπουλου Οι κάτοικοι της Παλικής απέδειξαν έμπρακτα πόσο ευαίσθητοι είναι και γέμισαν το δημοτικό θέατρο «ΜΑΡΚΑΤΟ» στην εκδήλωση – γιορτή και ευαισθητοποίησης και γνωριμίας και  που διοργάνωσε η ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ» για τα ΑμεΑ. Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του «ΥΠΕΡΙΩΝ» Ηλίας Παρίσης ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Παλικής Ευάγγελος Θεοφιλάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και ο προϊστάμενος του τμήματος τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων (ΤΗΜΟ) του ΤΕΙ Ιονίων νήσων Νικόλαος Μπούκας.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης τραγούδησαν το «τραγούδι των χρωμάτων» ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βιωματική αφήγηση της Μαρίας Λαδά. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα που προσέφεραν οι φοιτητές του (ΤΗΜΟ), και από τους Θεόδωρο Μαρκέτο και Χαράλαμπο Σούλη. Στην είσοδο του θεάτρου υπήρχε έκθεση με τις κατασκευές της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης.

Το πάρων στην εκδήλωση έδωσαν  ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, ο Αν. Πρόεδρος του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Διονύσης Μαρκάτος, ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Ληξουρίου Νίκος Αραβαντινός, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Διονύσης Κοκόσης.

  • Δείτε video , και παρακάτω, εικόνες από την εκδήλωση

https://youtu.be/8D6WSpUlNKI

https://youtu.be/lVhycbIGuWI




00 inkefalonia general ad 300X250