Στο Ληξούρι η μουσικοχορευτική παράσταση «μια φορά και έναν χορό»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 09:59

Στο Ληξούρι η μουσικοχορευτική παράσταση «μια φορά και έναν χορό»

Μετά την περσινή επιτυχημένη μας προσπάθεια, επανερχόμαστε με αυξημένες απαιτήσεις, με μεγαλύτερες προσδοκίες και την βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Σας προσκαλούμε  λοιπόν  στην καινούρια μας προσπάθεια το Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο «Το Μαρκάτο», στο Ληξούρι, σε μια χορευτική παράσταση για όσους αισθάνονται νέοι, όσους νοσταλγούν την αθωότητα των παιδικών τους χρόνων, όσους επιμένουν να διαβάζουν και να διηγούνται παραμύθια και όσους ταξιδεύουν συχνά στον κόσμο της φαντασίας.

Η παράσταση με τίτλο « Μια φορά και ένα χορό», θα σας μεταφέρει σε κόσμους μακρινούς, σε χρόνια αλλοτινά, με συναίσθημα, νοσταλγία, αγάπη και μεράκι από όλους τους συντελεστές.

Γνωστά σε όλους παραμύθια, θα αποδοθούν χορευτικά, σε μια παρουσίαση, χρωμάτων, εικόνας, μουσικής, ευφάνταστων σκηνικών και κουστουμιών και πάνω από όλα σε ένα κλίμα, χαράς, δημιουργικότητας και διάθεσης να νιώσουμε όλοι πρωταγωνιστές μίας πραγματικότητας που δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή των παραμυθιών.

Πολλά διαφορετικά είδη χορού, θα διαδεχθούν το ένα το άλλο εκφράζοντας κάθε ξεχωριστή ιστορία με ένα δικό μας μοναδικό τρόπο.

Σας περιμένουμε όλους, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε χαμόγελο, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να ομορφύνουμε τις στιγμές σας, γιατί πιστεύουμε σε  αυτό που κάνουμε και καταθέτουμε την σκέψη, το σώμα και την ψυχή μας στην κρίση σας.

Προσκλήσεις θα διατίθενται καθημερινά έως το Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου στον χώρο της Σχολής AJ DANCE αλλά και στο Θέατρο Μαρκάτο στο Ληξούρι την ημέρα της παράστασης.

Στοιχεία επικοινωνίας : Σχολή χορού «AJ DANCE», Ύδρας 12 Αργοστόλι (πλησίον κολυμβητηρίου), τηλ : 2671020181, κινητό: 6948073705. Υπεύθυνοι: Συγγούρης Βαγγέλης, Γιαννάκη Ιουλία




00 inkefalonia general ad 300X250