Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 13:05

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΜΕΑ ''ΥΠΕΡΙΩΝ'' Την Κυριακή,24 Νοεμβρίου,πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ,μετά την έγκριση του Καταστατικού.Στη Συνέλευση παρευρέθησαν εκατό περίπου άτομα,καθώς η ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα αυτό είναι μεγάλη και θερμή.Τούτο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι, εκτός από τα τακτικά μέλη ΑμεΑ και γονείς ή αδέλφια ΑμεΑ,τιμούν με την παρουσία τους την Ένωση και πολλοί φίλοι,των οποίων ο αριθμός ελπίζουμε ότι σύντομα θα διπλασιαστεί,λόγω της ευαισθησίας και της αμέριστης συμπαράστασης που επιδεικνύει ο λαός της Παλικής.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση περιελάμβαναν τη λογοδοσία της Προέδρου του απερχόμενου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σοφίας Μαροπούλου,προτάσεις για το μέλλον της Ένωσης,καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Στη λογοδοσία της η κ. Πρόεδρος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις της Ένωσης,εξήγησε το λογότυπο ''ΥΠΕΡΙΩΝ'',ευχαρίστησε τους εθελοντές, Γυμναστές και Νηπιαγωγούς,και εξέφρασε την έντονη συγκίνησή της για τη συμμετοχή του κόσμου.Σε ειδική μνεία ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της Ένωσης οι Νηπιαγωγοί και οι Γυμναστές,οι οποίοι απασχολούν τα παιδιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες.


Αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα οι έως αυτή τη στιγμή ενέργειες της Ένωσης,κατατέθηκαν προτάσεις, τόσο από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο,όσο και από τους παρευρισκόμενους φίλους.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και η Εξελεγκτική Επιτροπή.
Από την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα'
. Διοικητικό Συμβούλιο

Μαροπούλου-Ζαφειράτου Σοφία του Κωνσταντίνου
Παρίσης Ηλίας του Μιχαήλ
Λαδά Μαρία του Ιωσήφ
Παρίση Άννα του Γεωργίου
Λαδά Ευανθία του Μεμάγγελου

Εξελεγκτική Επιτροπή

Αραβαντινός-Τούνος Αθανάσιος του Ευαγγέλου
Δελλαπόρτα-Μπίστα Κωνσταντίνα του Γερασίμου
Μαρούλης Κωνσταντίνος του Παναγή

Καλή επιτυχία στο έργο της Ένωσης,τόσο για τους άμεσους,όσο και για τους μεσοπρόθεσμους στόχους της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ