Μήνυμα Γεράσιμου Διαμαντάτου για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 07:18

Μήνυμα Γεράσιμου Διαμαντάτου για τις εκλογές

Ξεκίνησε και επισήμως ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές της 6ης Μαϊου. Τα προβλήματα της χώρας μας δεν πρόκειται να λυθούν ως δια μαγείας με την νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί. Για αυτό, αυτήν την φορά, φίλες και φίλοι, πρέπει επιτέλους να δείξουμε σε όλους αυτούς που κυβερνούν τόσα χρόνια την χώρα μας και την έφεραν σε αυτό το τέλμα, την αντίδραση μας.

Η Ελλάδα είναι για τους Έλληνες και οι Έλληνες για την Έλλαδα. Αυτό είναι το σύνθημα μας γιατί σε αυτό πιστεύουμε.

Η Κεφαλονιά & Ιθάκη είναι από τα ομορφότερα σε φυσική ομορφιά και από τα πλουσιότερα νησιά σε πολιτιστική κληρονομιά.

Τι έχουν κάνει τόσα χρόνια οι εκλεγμένοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Τίποτα.Χρόνια ταλανιζόταν το θέμα της Γέφυρας, έπρεπε να φτάσει στην κατάρευση για να ξεκινήσουν τα έργα.Χρόνια πέρασαν μέχρι να ξεκινήσει το έργο στο λιμάνι του Πισαετού. Χρόνια ταλανίζεται το θέμα της Κρανιάς. Χρόνια φτιάχνονται κύριες οδικές αρτηρίες Πόρος-Αργοστόλι,Αργοστόλι-Σάμη,Αργοστόλι-Ληξούρι κ.α. Ημιτελή έργα παντού ο δρόμος του Χάρακα ολοκληρώθηκε; Η μαρίνα του Αργοστολίου; Έργα και δράσεις, ανούσια, για την αύξηση του τουρισμού.Η νεολαία του νησιού μας άνεργη.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πλήθος προβλημάτων τα οποία υπάρχουν χρόνια στα νησιά μας και κανείς δεν σκύβει το κεφάλι από πάνω να τα λύσει. Παρά μόνο τα «εκμεταλεύονται» προεκλογικά δίνωντας στον κόσμο λύσεις που στην ουσία δεν υφίστανται και μετά την εκλόγη τους επικαλούνται «γραφειοκρατία» «ημιτελής η μελέτη του έργου» κ.α.

Η υποψηφιότητα μου δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Η δράση μου σαν Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης είναι γνωστή.Σε όλα τα προβλήματα των νησιών μας ήμουν παρών, με επικοδομητική κριτική αλλά και με προτάσεις.

Φίλες και φίλοι, πρωτίστως, σαν ενεργός πολίτης που αγαπώ και σέβομαι τον τόπο μου, θα δώσω τον αγώνα μου μαζί με όλους εσάς για να δουν επιτέλους τα νησιά μας την ευημερία που τους αξίζει.

Όπως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έτσι και σε αυτήν θα δώσουμε ένα αξιοπρεπή αγώνα.

Γεράσιμος Διαμαντάτος

Υπ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Κεφαλονιάς & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250