Δελτίο Τύπου υποψηφίων Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 19:02

Δελτίο Τύπου υποψηφίων Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Αξιότιμες συμπολίτισσες και αξιότιμοι συμπολίτες Το πολιτικό σύστημα εξουσίας, που δομήθηκε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, βασίσθηκε στην ψηφοθηρία των πολιτικών κομμάτων με κύρια όπλα το λαϊκισμό και τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις οποίες το ίδιο δημιούργησε. Μέσα σ' αυτό το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο, της κομματοκρατίας δημιουργήθηκε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ένας νέος αυθόρμητος πολιτικός σχηματισμός, προερχόμενος από γνήσιες πατριωτικές και λαϊκές δυνάμεις, με σκοπό:

Να ανασύρει την Πατρίδα από το γενικευμένο τέλμα και την παρακμή, με την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Να αναδείξει τον πραγματικό Έλληνα, τον φιλότιμο, τον εργατικό, τον πατριώτη, ο οποίος δεν έπαψε να υπάρχει, αλλά απλώς περιμένει αυτόν που θα του δώσει ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία για το αύριο και όχι την εξαθλίωση στην οποία τον κατεδίκασαν τα δύο μεγάλα κόμματα. Να ανεβάσει τον Έλληνα στη θέση που του αρμόζει, μέσα σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία ισότιμων σχέσεων και όχι του πλούσιου βορρά και του διεφθαρμένου νότου, όπως ανέχθηκαν οι τελευταίοι ανίκανοι ηγέτες μας να μας αποκαλούν. Να πετύχει την αληθινή ενότητα του Ελληνικού Λαού, αφήνοντας πίσω τις ξεπερασμένες διχαστικές ιδεολογίες προκειμένου η Πατρίδα μας να βρει ξανά την ιστορική της συνέχεια προς την πρόοδο και τον πολιτισμό.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, σ' αυτόν τον αγώνα έχουμε στρατευθεί και με οδηγό την αγάπη και ενθουσιασμό για την Πατρίδα, την εντιμότητα και απλότητα, υποσχόμαστε ,να βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για την αναστήλωση του ηθικού και της αξιοπρέπειας του πολίτη.

Ηλίας Παρίσης                         Ευαγγελία Πολλάτου                             Σωτήριος Σάρλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ