Χαιρετίζουμε τη σημερινή παρέμβαση της «Κίνησης 75» του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 17:40

Χαιρετίζουμε τη σημερινή παρέμβαση της «Κίνησης 75» του ΠΑΣΟΚ

Χαιρετίζουμε τη σημερινή παρέμβαση της «Κίνησης 75» του ΠΑΣΟΚ που ζητάει άμεσα αλλαγή πολιτικής τόσο στο πλαίσιο της κυβέρνησης όσο και της τακτικής του Κινήματος όπου επισημαίνεται η ανάγκη επανεξέτασης της στρατηγικής της συνεργασίας με τη ΝΔ και η διαφοροποίηση από το συντηρητικό κόμμα. Τα 800 στελέχη της Κίνησης που υπογράφουν το κείμενο ορθός προτείνουν ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής «για να κλείσει ο κύκλος της κρίσης και Εθνικό Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, για να απομονωθούν και να εκμηδενιστούν κοινωνικά και πολιτικά οι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Η αλλαγή πολιτικής είναι επιβεβλημένη ενόψει και των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ δικαιούται και μπορεί να κρατήσει και Δήμους και Περιφέρειες στα χέρια του. Η μεγάλη προοδευτική παράταξη μπορεί να ανασυγκροτηθεί. Και στο νησί μας, υπάρχουν άνθρωποι με εμπειρία που την κατάλληλη στιγμή φώναξαν όχι στο μνημόνιο. Δεν ήταν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με το μνημόνιο. Υπήρχαν άνθρωποι που διαφοροποιήθηκαν και δεν δίστασαν να συγκρουστούν με το ίδιο τους το κόμμα. Πρέπει να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους για τη διεκδίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς.
Μπορεί και πάλι ο Δήμος Κεφαλονιάς να γίνει δικός μας.

Τώρα που σε μερικές μέρες ξεκαθαρίζει το τοπίο στο επίπεδο των προθέσεων των υπαρχόντων παρατάξεων και των επικεφαλείς τους, τα ικανά αυτοδιοικητικά αντιμνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρουν την παράταξη στα χέρια τους. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Υπάρχει ελπίδα. Μπορούμε να γίνουμε και πάλι δυνατοί.

ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ