Μέχρι 15/10/13 οι αιτήσεις συμμετοχής για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηϊωάννου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 07:13

Μέχρι 15/10/13 οι αιτήσεις συμμετοχής για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηϊωάννου»

Το Βραβείο θεσμοθετήθηκε από το Stelios Philanthropic Foundation του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, ιδρυτή της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Απευθύνεται σε νέους έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών που διέκριναν την ευκαιρία, πήραν το ρίσκο και βρήκαν τον τρόπο να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προέρχονται από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και πρέπει να πληρούν επιπλέον τα ακόλουθα κριτήρια:
- κατοχή τουλάχιστον του 50% των μετοχών της επιχείρησης,
-έδρα της επιχείρησης στην Ελλάδα,
-ημερομηνία ίδρυσης επιχείρησης 2008 – 2012,
-απασχόληση τουλάχιστον 5 υπαλλήλων τα τελευταία 2 χρόνια
- κύκλος εργασιών 300.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο
-διοίκηση της επιχείρησης από τον επιχειρηματία.

Εκτός από την ηθική αναγνώριση, το Βραβείο προσφέρει και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ με σκοπό την περεταίρω ενίσχυση της επιχείρησης.

Η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται σε τρία στάδια. Στο πρώτο θα επιλεγούν 10 επιχειρήσεις, κατόπιν θα γίνει η επιλογή των 3 φιναλίστ ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 15 Οκτωβρίου 2013. Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Βραβείο μπορείτε να επισκεφθείτε την www.stelios.com/GreekAward ή να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Βιλλιώτη στο τηλ. 6944 476 617 και στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250