Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 13:49

Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Κεφαλονιά

Η Ν.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης εύχεται σε όλες και όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Σας γνωρίζει, επίσης, ότι οι τρεις (3) υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου είναι:

1.Η κ. Σοφία Παπαδάτου Αράβου

Η Σοφία Αράβου-Παπαδάτου είναι οδοντίατρος, ΜSc Κοινωνικής Οδοντιατρικής και Διδάκτωρ Ψυχολογίας. Είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι. Το 1981 συμμετείχε στο κοινό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς στο Δήμο Περιστερίου στην Αθήνα Το 2000 ήταν υπ. Βουλευτής στη Β΄Αθήνας με τη Δ.Π.Ε του Μιχάλη Χαραλαμπίδη και το 2008 ήταν γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Από το 2010 είναι μέλος Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ

2.Ο κ.Γ.Καπάτος :

Ο Γεράσιμος Καπάτος είναι επαγγελματίας. Το 1978 ήταν μέλος της ΕΚ.ΟΝ «Ρήγας Φεραίος». Το 1980 προσχώρησε στο ΚΚΕ εσ. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΝ. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αργοστολίου .Στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον συνδυασμό «Δημοκρατική Κίνηση Ιονίου».

3.Ο κ.Κ.Παπαδάτος:

Ο κ. Παπαδάτος είναι συνταξιούχος έμπορος. Από την δεκαετία του ΄60 δραστηριοποιείται στον χώρο της Αριστεράς, ως μέλος των «Λαμπράκηδων», της Ε.Δ.Α, του ΚΚΕ εσ... Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του Συνασπισμού.

Η τοπική οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ σας καλεί να εμπιστευτείτε την ψήφο σας σε όποιο από τα άξια στελέχη μας επιθυμείτε ,με την βεβαιότητα «ότι δεν θα την πάνε αλλού» και με την προσδοκία ότι το κόμμα μας θα πρωτεύσει στον Νομό ,κάνοντας την μεγάλη έκπληξη σε αυτή την αναμέτρηση!

Η ΔΗΜ.ΑΡ γνωρίζει ,θέλει και μπορεί και γι αυτό εγγυάται ότι η ισχυρή της παρουσία στα πολιτικά πράγματα της χώρας σημαίνει το «τέλος εποχής» μιας πρακτικής που εκφράστηκε με τον δικομματισμό των τελευταίων τριάντα χρόνων και που έφερε τη χώρα μας και τους πολίτες της σε αυτή την τραγική κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250