Όλα έτοιμα για τους τελικούς του EcoFormula Αcademy – Επίδειξη αγωνιστικών και ιστορικών αυτοκινήτων το Σάββατο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 07:44

Όλα έτοιμα για τους τελικούς του EcoFormula Αcademy – Επίδειξη αγωνιστικών και ιστορικών αυτοκινήτων το Σάββατο

Όλα είναι πλέον έτοιμα για τους τελικούς του EcoFormula Academy. «Θα είναι σεμνή η τελετή σήμερα, όπως σεμνό θα είναι όλο το γεγονός» αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα του διοργανωτή της εκδήλωσης Σταύρου Τραυλού στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Θέατρο «Ο Κέφαλος» εν όψει αυτού του σημαντικού event που έρχεται στην Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργο Χαλαβαζής Ο τελικός του EcoFormula Academy θα είναι ένας ποδηλατικός αγώνας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, ενώ το... κλου της εκδήλωσης θα είναι οι επιδείξεις των αγωνιστικών μονοθέσιων που θα καταφτάσουν από όλη την Ελλάδα, αλλά και των ιστορικών αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος από την Κεφαλονιά.

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με το Σεμινάριο για την Οδική Ασφάλεια όπου θα μιλήσει ο γνωστός Ιαβέρης. Στην εκδήλωση αυτή θα δοθούν και τα έπαθλα στους νικητές.

«Η διοργάνωση δεν αντέχει κριτική, δεν είμαστε ούτε οργανωμένοι όπως θέλαμε να είμαστε, δεν έχουμε τους πόρους που θα θέλαμε να έχουμε, όμως γίνεται κάτι πολύ σημαντικό. Η Κεφαλονιά μπαίνει στο χάρτη και κάθε τέτοια εποχή, θα γίνεται μια αντίστοιχη εκδήλωση που θα είναι μοναδική, στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τραυλός.

Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου έκανε ο γνωστός Κεφαλλονίτης δημοσιογράφος Τάσος Μαγουλάς, ενώ χαιρέτησαν η αντιπεριφερειάρχης Ιονιων Νήσων κα Τζόγια Γρουζή και ο αντιδήμαρχοςκ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
- Στις 18.00 επιδείξεις μονοθέσιων και λοιπών αγνωστικών αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα γύρω από την κεντρική πλατεία ΑΣργοστολίου.
- Στις 18.30 τελικός eco formula academy – Ποδηλατικός αγώνας.
- Στις 19.30 Ανακήρυξη πρωταθλήτριας ομάδας 2013-09-05 Στις 20.00 μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ
- Θα ακολουθήσει δείπνο προς τιμή των φιλοξενουμένων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
- Στις 11.00 στο Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Απονομές επάθλων στους νικητές του διαγωνισμού Ecoformula Academy.

Παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες απο την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=pqYMd7dEJL8

 

φωτογραφία1

φωτογραφία2

eco4-030

eco4-040




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250