Ευχαριστήριο για την Εκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στον Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 07:48

Ευχαριστήριο για την Εκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στον Πόρο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλων των κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή βραδιά , στην έκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών προϊόντων .  Είναι η Δωδέκατη έκθεση που έγινε εδώ στον Πόρο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους εκθέτες που ήρθαν από την άλλη άκρη του Νησιού μας σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της μάνας Γης . Στους αγαπητούς μας καλλιτέχνες που ο κάθε ένα διακρίνετε με το δικό του ταλέντο. 

Στους μουσικούς και στους πολιτιστικούς συλλόγους που πάντα είναι πρόθυμοι να μας διασκεδάσουν με τους παραδοσιακούς χορούς .

Είχαμε τη χαρά να απολάυσουμε το συγκρότημα ''Μαντολινάτα Ελειου Προννων '' με τον Αξιότιμο δάσκαλο Σωκράτη Μπένο .

Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου ''Ιωάννης Φωκάς'', ευχαριστώ ιδιαιτέρως την Πρόεδρο Αντα και την δυναμική δασκάλα του χορευτικού

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Νοικοκυρές για όλα αυτά τα γλυκίσματα που έφεραν στο κεντρικό τραπέζι, το μπράβο ανήκει σε σας για τις κεφαλλονίτικες λιχουδιές .

Επίσης ευχαριστούμε όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, τον πρόεδρο, του κοινοτικού διαμερισμάτων ,Ε. Π, τους φίλους και εθελοντές, χωρίς να ονομάσω κανέναν .

Ευχαριστώ σε όλους,

και του χρόνου ρε παιδιά

Γεώργιος Μεταξάς


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250