Κόσμος, κέφι και χορός στο Πανηγύρι του Σωτήρος στα Τραυλιάτα (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 13:53

Κόσμος, κέφι και χορός στο Πανηγύρι του Σωτήρος στα Τραυλιάτα (photos + video)

Πολύς κόσμος, πολύ κέφι και πολύ χορό είχε το πανηγύρι του Σωτήρος στα Τραυλιάτα. Αμέσως μετά την τέλεση του Μέγα Εσπερινού, το γλέντι ξεκίνησε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Μάλιστα, μετά από αρκετά χρόνια το πανηγύρι επέστρεψε στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας, όπως γινόταν και παλιά και αυτό άρεσε σε πολλούς.Φυσικά ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Περατάτων Βαγγέλης Βαγγελάτος «έτρεξε» να σερβίρει σε όλους τα φαγητά που είχαν ετοιμαστεί.

Πολύς κόσμος στο τραπέζι που κάθονταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο οποίος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος. Είδαμε τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων Λακήθρας και Μεταξάτων Ιωάννη Κωνσταντάτο και Βαγγέλη Μοσχόπουλο αντίστοιχα , οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοικτά την στήριξή τους προς τον κ. Μιχαλάτο εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Είδαμε επίσης στο τραπέζι τον πρόεδρο της Κοινότητας Κεραμειών κ. Ακη Γελάρδο, τους κ. Φιλιππάτο και Καούκη, τον Νίκο Μενάγια, όπως επίσης και τον πρώην νομάρχη κ. Διονύση Γεωργάτο.

Αργότερα την εμφάνιση στο πανηγύρι, έκαναν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, την αντιδήμαρχο Λειβαθούς Αθηνά Αυγουστάτου και τον Νίκο Παπαδάτο, όπως επίσης και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκο Κοτσιλίνη μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Σπύρο Σαμούρη και Νίκο Σκλάβο.

Η ορχήστρα του Μάκη Σκλαβουνάκη σε μεγάλα κέφια, ξεσήκωσε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει.

Και του χρόνου
https://www.youtube.com/watch?v=wZOFTv4EeWA


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250