Μετά τη μεγάλη επιτυχία, το Kefalonian Tratarisma επιστρέφει για 2η χρονιά στον Θαλασσόμυλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουνίου 2025 18:53

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, το Kefalonian Tratarisma επιστρέφει για 2η χρονιά στον Θαλασσόμυλο

Το Kefalonian Tratarisma - Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου της Κεφαλονιάς, θα λάβει χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 22 Ιουνίου στον Θαλασσόμυλο στο Αργοστόλι!

Έπειτα από την περσινή μεγάλη επιτυχία του 1ου Kefalonian Tratarisma, ο κόσμος της Κεφαλονιάς καθώς και επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς και οινοποιούς της Κεφαλονιάς, οι οποίοι θα είναι συγκεντρωμένοι την Κυριακή 22 Ιουνίου, 20:00-23:00 στον Θαλασσόμυλο στο Αργοστόλι. Θα δειγματίζουν τα προϊόντα τους και θα συνομιλούν με τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Παράλληλα, στο Live Cooking Stage θα κάνουν μαγειρικές παρουσιάσεις οι γνωστοί και καταξιωμένοι μάγειρες, Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου, με έμπνευση από την Κεφαλονιά, σεβόμενες πάντα την ποιότητα και την παράδοση, και με προϊόντα από το νησί. Θα ακολουθήσει και μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τι σημαίνει για εσένα η Ελληνική κουζίνα;" με την Ελένη Ψυχούλη, τον chef Ασημάκη Χανιώτη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταθόπουλο.

Το Kefalonian Tratarisma έχει ως στόχο να προβάλει ποιοτικά και στοχευμένα την γαστρονομική και οινική κουλτούρα και ιστορία του νησιού, μέσα από την ανάδειξη των προϊόντων που παράγονται στο νησί, την αξιοποίηση τους, και την παρουσίαση πιάτων που σέβονται τα προϊόντα και την παράδοση του νησιού. Σας περιμένουμε όλους στον Θαλασσόμυλο, στις 22 Ιουνίου για να γιορτάσουμε μαζί τη γαστρονομία της Κεφαλονιάς!

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διοργάνωση: Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου

Επιμέλεια φεστιβάλ: Antheia Kotsi Communications

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Τυροκόμων Κεφαλονιάς, του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς και του ΣΑΕΚ Κεφαλονιάς 




336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250