Πλήθος κόσμου στο Λιθόστρωτο για την «Βασίλισσα του Ροζ» Λένα Μαντά!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 10:15

Πλήθος κόσμου στο Λιθόστρωτο για την «Βασίλισσα του Ροζ» Λένα Μαντά!

Η αποκαλούμενη «Βασίλισσα του Ροζ» η σπουδαία συγγραφέας Λένα Μαντά επέστρεψε στην Κεφαλονιά και παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Με λένε Ντάτα» στο βιβλιοπωλείο της κας Σταματελάτου στο Λιθόστρωτο 1 στο Αργοστόλι. Κείμενο – Φωτογραφίες: Χριστίνα Ζησιμάτου Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι θαυμαστές και αναγνώστες παρευρέθηκαν στην παρουσίαση και οι οποίοι κρέμονταν από τα χείλη της για κάθε κουβέντα σχετικά με το βιβλίο, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Λένα Μαντά με μοναδικό τρόπο μας διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συγγραφής, αλλά και τις πηγές έμπνευσής της. Επίσης μοιράστηκε μαζί με τους αναγνώστες της την περιπέτεια της υγείας της και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, από την οποία πρόσφατα ξεπέρασε και βγήκε νικήτρια, ευχαριστώντας τους αναγνώστες της για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Όσοι βρέθηκαν στο βιβλιοπωλείο, εκτός από τις αφιερώσεις που μοίρασε στα νεοαποκτηθέντα βιβλία τους, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα στιλέτο σελιδοδείκτη της Ντάντα!
Η Λένα Μαντά επισκέφτηκε για άλλη μία φορά την Κεφαλονιά και σίγουρα... ενθουσίασε με τον λόγο της!

Παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=jRa30dmLzsc




00 inkefalonia general ad 300X250