Συνάντηση στην Καμπάνα - Συλλογή υπογραφών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 09:32

Συνάντηση στην Καμπάνα - Συλλογή υπογραφών

Αγαπητοί Συμπολίτες, Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση-Πρόταση προς τον Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δήμου Κεφαλονιάς σχετικά με την παραχώρηση προσωρινά της χρήσης για εκδηλώσεις του κτιρίου του Καφενείου της Καμπάνας μέχρι να βρεθεί οριστική και βιώσιμη λύση κατατέθηκε στο Δήμο Κεφαλονιάς και έλαβε Αριθμό Πρωτοκόλλου 26932/18.6.13.

Μέχρι την στιγμή της υποβολής την αίτηση είχαν υπογράψει 590 άτομα, ωστόσο υποβλήθηκε με 573 ονόματα καθ' ότι για λόγους εγκυρότητας και συνέπειας δεν συνυπολογίστηκαν υπογραφές που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωρισθούν ή να ταυτοποιηθούν. Υπογραφές συνεχίζουν να καταφθάνουν ακόμα και τώρα και πρόθεση μας είναι να υπάρξει συμπληρωματική υποβολή της Αίτησης όταν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός επιπλέον υπογραφών.

Η απροσδόκητα μεγάλη και ενθουσιώδης ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική διότι πέραν των υπογραφών εκφραζόταν αυθόρμητα και έντονα η επιθυμία ενεργού συμμετοχής στις διαδικασίες επαναλειτουργίας του Καφενείου της Καμπάνας ως ζωντανού χώρου πολιτιστικών, πνευματικών και κοινωνικών δράσεων. Αυτή τη στιγμή η απόφαση είναι στα χέρια των αιρετών. Μέχρι την συζήτηση του θέματος και την λήψη απόφασης οι πολίτες θα παραμείνουμε σε κατάσταση ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ αναμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προχθεσινή Γενική Συνέλευση του ΚΟΙΣΠΕ ΡΟΤΑ δεν προέβη στην εκλογή Δ.Σ. γεγονός που κάνει ακόμα πιο μακρινή την λύση του προβλήματος και ακόμα πιο επίκαιρο και επιτακτικό το αίτημα μας.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο στην ανοιχτή συζήτηση της Πρωτοβουλίας μας το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. στην Πλατεία Καμπάνας προκειμένου να αποφασίσουμε τις άμεσες δράσεις μας εν αναμονή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συνάντηση θα γίνει οπωσδήποτε στην Πλατεία Καμπάνας γι' αυτό παρακαλείστε να φέρετε το ατομικό σας κάθισμα μέχρι η Καμπάνα να ξαναγεμίσει με καθίσματα, τραπεζάκια, κόσμο και ζωή!

Όσοι συνεχίζουν να συλλέγουν υπογραφές ή θέλουν να υπογράψουν την Αίτηση να είναι εκεί!!!

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.