Πορεία – διαμαρτυρίας στο Αργοστόλι: «Να σταθούμε αλληλέγγυοι στην ΕΡΤ και σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 14:24

Πορεία – διαμαρτυρίας στο Αργοστόλι: «Να σταθούμε αλληλέγγυοι στην ΕΡΤ και σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς»

«Να σταθούμε αλληλέγγυοι στην ΕΡΤ και σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς που ιδιωτικοποιούνται» κάλεσαν οι ομιλητές στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο.  

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Και εκτός από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου που έδωσαν το παρών στους στη συγκέντρωση, είδαμε και τον Θόδωρο Γαλιατσάτο και τον Στέλιο Ματαράγκα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ευανθία Γαϊτανίδου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην συγκέντρωση και όλοι οι τεχνικοί της ΕΡΤ που δούλευαν στην Κεφαλονιά και εξ αυτών μίλησε στο βήμα ο Γιώργος Παυλάτος.
Σημαντική καταγγελία έκανε και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ – Διονύσης Γεωργόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως: «Η κυβέρνηση έκοψε στον «αέρα» το σήμα της ΕΡΤ και για τα σχολεία. Μέσα από το σήμα της ΕΡΤ έρχονται τα θέματα για τα μαθήματα των πανελλαδικών».

Μίλησαν ακόμη η Ειρήνη Καμινάρη από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» που χαρακτήρισε: «Πραξικοπηματική πράξη το κλείσιμο της ΕΡΤ», ο Διονύσης Παπαναστασάτος από το Σωματείο Οικοδόμων, ο Γεράσιμος Βαλεντής από τους συμβασιούχους στην Αρχαιολογία και ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βλαδίμηρος Τζατζάνης. Εν συνεχεία ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου και το Λιθόστρωτο.

https://www.youtube.com/watch?v=A-iwwISuMV4

Παρακάτω και φωτογραφίες από την συγκέντρωση και πορεία




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250