Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου βροντοφώναξαν «Εεε, είμαστε και εμείς εδώ!»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 10:45

Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου βροντοφώναξαν «Εεε, είμαστε και εμείς εδώ!»

Μια σπουδαία βραδιά, μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και όμορφες μελωδίες, μια βραδιά που άνηκε αποκλειστικά στα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αργοστολίου και στην άψογη παρουσίασή της βοήθησαν και οι σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής

"Δείξε μου τον τρόπο" είπαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, το οποίο γιόρτασε μελωδικά τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Εκτός των άλλων τις επόμενες μέρες θα αποφοιτήσουν και οι πρώτοι μαθητές του.

«Και μετά το ΕΕΕΕΚ τι;» ήταν το ερώτημα που σωστά τέθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και μένει να το απαντήσουμε όλοι μας.

Το Καλωσόρισμα στην εκδήλωση το έκανε η κ. Κατερίνα Πετρούτσου, διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου, εν συνεχεία διαβάστηκε «Μία ιστορία χαρμολύπης» από την κα Ελένη Κονιδάρη, ψυχολόγο και προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Κεφαλονιάς.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, Ερη Καραλή, Χρύσα Αντωνάτου και Κατερίνα Καπατσώρη, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Κ. Καραγκούνη, Ευη Φραγκισκάτου και Σοφία Τσαφταρίδου παρουσίασαν την λειτουργία και τις δραστηριότητες του σχολείου, ενώ ακολούθησε η ταινία μικρού μήκους «Εεε, είμαι και εγώ εδώ» που μπορείτε να δείτε παρακάτω και με καυστικό χιούμορ και καυστικό αναφερόταν στις ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

Τέλος έγινε από τον κ. Νικόλαο Μπούκα, προϊστάμενο του τμήματος Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η παρουσίαση του «Μουσικού Συνόλου των Φοιτητών» με συντελεστές τον Ιωάννη Φακίνο (φωνή), Θεόφιλο Προσαλέντη (Πιάνο), Χρήστο Σκαρλάτο (Κλαρινέτο), Αλέξανδρο Λαδιανό (Ακουστική Κιθάρα), Βασίλη Τζέλλα (Κρουστά). Την ηχητική υποστήριξη είχαν ο Βασίλης Μουζακίτης και ο Νικόλαος Συρίγος. Τα παιδιά έδειξαν τις εξαιρετικές τους ικανότητες και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ όταν στο τέλος τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το μουσικό θέμα «Δείξε μου τον τρόπο» τότε όλο το θέατρο σηκώθηκε και αποθέωσε!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, η δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Κουνάδη και Νίκος Σκλάβος, αλλά και ο π. Παϊσιος εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Κεφαλληνίας

Απολαύστε τα παρακάτω

https://www.youtube.com/watch?v=U7yRkhBTxHY
https://www.youtube.com/watch?v=Z7OOZLk-pxA
https://www.youtube.com/watch?v=imj_W267jGk




00 inkefalonia general ad 300X250