Η Ενωση ΑμέΑ ''Υπερίων'' ευχαριστεί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:28

Η Ενωση ΑμέΑ ''Υπερίων'' ευχαριστεί

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

ΠΡΟΣ

κα. Μαρίκα Μεταξά

Ανώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Αξιότιμη Κύρια Μεταξά,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ και το εκπαιδευτικό -υποστηρικτικό προσωπικό σας ευχαριστούν θερμά που στηρίζετε έμπρακτα το έργο της Ένωσης με την δωρεά ύψους 3.000 Ευρώ (τριών χιλιάδων) προς την Ένωση μας από την Ανώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕ που εκπροσωπείται.

Η υποστήριξη αυτή μας συγκινεί και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της φροντίδας των ωφελούμενων στις δύο δομές μας. Η φροντίδα αυτή, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι πολύπλευρη και εξειδικευμένη, αλλά χρειάζεται και την αγάπη και την συνεισφορά του κοινωνικού συνόλου για να είναι αποτελεσματική και ολοκληρωμένη.

Για τον λόγο αυτό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ», το επιστημονικό-υποστηρικτικό προσωπικό των δύο δομών μας στο Ληξούρι, αλλά κυρίως οι ωφελούμενοι- Α.μεΑ. εκφράζουν βαθύτατα την ευγνωμοσύνη τους για την στήριξη αυτή και ευχαριστούμε θερμά την κα Μαρίκα Μεταξά, ιδιοκτήτρια του Medirranee, που για άλλη μία φορά επέλεξε να μας ενισχύσει οικονομικά. Επιβεβαιώνεται ότι συνεχίζεται το φιλανθρωπικό έργο της μητέρας της.

Η οικογένεια του   «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» σας κάνει μία μεγάλη αγκαλιά, σας εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε από κοντά το έργο μας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,                                                                         Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                       Σοφία Λασκούδη


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250